Visit Uusikaupunki

Reviews of Uusikaupunki experiences

Sailing day with galley Olga to Katanpää fort island

Retki oli todella onnistunut. Tunnelma oli rento ja ihanan kiireetön. Miehistö oli todella mukavaa. Ruoka oli herkullista, ja kivana extrana pääsin kiipeämään mastoon, mikä kruunasi koko reissun!
Satu-Hannele

Sailing day with galley Olga to Katanpää fort island

Retki vastasi hyvin ilmoitusta, joten olen tyytyväinen, hinta sopiva. Itse luontoihmisenä olisin voinut olla hiukan kauemmin perillä jotta olisi rauhassa ehtinyt kiertää saarta. Jos vielä haluaisi sen jälkeen pulahtaa uimaan ja nauttia kahvilan antimista niin aika ei riitä millään. En tiedä olisiko mahdollista myös poiketa hiukan reitiltä että saisi kokemuksen purjehtimisestakin olgalla jos tuulet ei ole ihan suotuisat, sekin vaatisi tietysti tarvittaessa lisäaikaa. Kalasoppa oli hyvää ja henkilökunta mukavaa. Myös opas saarella plussa. Itse voisin lähteä esim. muutaman päivän purjehdusreissulle jonnekin mukavaan saareen jossa yöpymismahdollisuus, pientä ohjelmaa ja myös runsaasti omaa aikaa tutkia ympäristöä ja nauttia luonnosta. Tämä siis kehittämisideana muuten siis tämäkin reissu oli mukava elämys saarella jonne ei veneetön muuten koskaan pääsisi
Anneli

Sailing day with galley Olga to Katanpää fort island

Kaikki sujui niinkuin pitikin, suosittelen
Veli-Matti
Visit Uusikaupunki takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local