Autumn Equinox Drum Circle at Koli

Welcome to celebrate autumn time at Koli!Verkkovaara 1, Finland
Available in Finnish
2 hours
20 spots per experience
September


What are we going to do

Syyspäivän tasauksena valo ja pimeys ovat tasapainossa kaikessa luonnossa.

Pimeys synnyttää kuin suuren kosmisen äidin kohdusta, maailmankaikkeuden raakamateriaalista. Pimeys kannattelee hiljaisuuden ja levon ainesta.

Valo aktivoi, kasvattaa, tekee mahdolliseksi, on elämän lähde. Valo tekee voimakkaaksi sen fokuksen, mikä lepää kaikkeuden pimeydessä.

Luonnonhenkisessä traditiossa syyspäivän tasausta on pidetty aikana, jolloin tulemme ystäviksi luonnollisen pimeän ajan kanssa. On aika kiittää luonnon lahjoista, luonnon monimuotoisuudesta ja koko luontoperheestä. On aika astua kohti talvikautta rauhassa, valppaina ja toinen toisistamme huolta pitäen.

Iloitsemme syyspäivän tasauksen aikaan Kolin ruskaloistosta, mutta ilta-ajan hämärässä kynttilät ja syksyn koristeet luovat tunnelmaa ihastuttavan Villa Oraksen hirsiseinien suojassa.
Kaikki rummun omistajat tai rummutusta mielellään kuuntelevat lämpimästi tervetuloa. Voit ottaa oman rummun mukaan, tai tulla ilman rumpua. Ensikertalaiset ovat aina tervetulleita!

About Karhun Talo / House of the Bear - the Doer

Helena Karhu on pohjoiskarjalainen shamanismin ja kansantietämyksen opettaja, kulttuurintuottaja ja -tutkija sekä kaksosäiti. Helenan elämäntehtävä on perustamassaan Karhun Talossa, jossa luontoyhteyden ja viisausperinteiden vaaliminen on keskiössä. Helena on myös Pielisen Tietäjäkeskus ry:n (www.tietajakeskus.org) perustajajäsen ja puheenjohtaja. Helena palasi vuonna 2018 takaisin Joensuuhun yli 13 Kööpenhaminan vuoden jälkeen, ja hän on asunut myös Grönlannissa ja Alaskassa. Pohjolan esivanhempien ja luonnon henki kutsuu häntä kertomaan lisää pohjoisen luonnosta, alkuperäisestä shamanistisesta traditiosta, sekä yhdistämään arkaaiset metodit ja nykykulttuurin mahdollisuudet. Lisää Helenasta tästä linkistä: https://www.karhuntalo.com/karhu

Upcoming events

20 spots available
Language: Finnish

Requirements

The event is for everyone.

Reviews

Jenni

Jenni

Aivan uskomattoman hieno tilaisuus ❤️ En ollut koskaan rummuttanut porukassa, mutta täällä tunnelma vei heti mennessään ja vanhan salin tila oli paikkana täydellinen. Villa Oraksen upea miljöö, ihanat vetäjät ja mikä tietämys 🙏
Karhun Talo / House of the Bear Karhun Talo / House of the Bear Kiitos ihana kauniista palautteesta! Oli ilo juhlia syksyä yhdessä! Lämpimästi tervetuloa uudelleen 💛✨🐻

VisitKarelia takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local