Forest walk with doctor, Sipoonkorpi National Park

Feel the health benefits of Finnish forest guided by a doctoAvailable in Finnish
3 hours
20 spots per experience
March - October


What are we going to do

*

About Oivallusvaara Oy - the Doer

Our company is founded in 2014. After that we have been studied and educated ourselves to learn more and more about forest medicine and health benefits of the nature. We have travelled to Norway and Japan to get more information.

Our doctor is the first Finnish Medical Specialist in Forest Medicine certified by International Society of Nature and Forest Medicine, Japan.

Our unique service owns a quality certificate - Green Empowerment Quality- from Green Care Finland Association.

More information: www.oivallusvaara.com.

Requirements

During the event we walk 2 kilometers using by a path which is designed for all (including wheelchair users).

Reviews

AironeOutdoor
Eerika ja Janne luovat hyväksyvällä läsnäolollaan retkelle luottavaisen ja turvallisen ilmapiirin. Heidän tavastaan kertoa luonnon hyvinvointivaikutuksista ja ohjata harjoituksia huomaa, että he ovat alan asiantuntijoita. Kaikki on huolella suunniteltua ja toiminta todella laadukasta!
Friend validation
Maria
Metsävastaanotto on rento tapa keskustella lääkärin ja toimintaterapeutin kanssa terveydestä. Asiakkaat huomioidaan kokonaisvaltaisesti ja metsä vaikuttaa mieltä rauhoittavasti. Hyvä valinta kun halutaan jotain erilaista terveysneuvontaa.
Friend validation
Tiina
Kaunis sää ja hyvät eväät luovat rennon ilmapiirin. Turhan jäykkä asetelma valkotakkisen lääkärin kohtaamisesta vastaanottohuoneessa on ihan toisesta ääripäästä kuin luonnon rauhassa ja hiljaisuudessa keskustellu.
Friend validation