The Joensuu Day of Magic 2022

TAIANOMAINEN MAAILMA * HILJENTYMINEN * UNELMAT * PERINNESAUNVainoniementie, Finland
Available in Finnish
6 hours
90 spots per experience
October


What are we going to do

TAIANOMAINEN MAAILMA * HILJENTYMINEN * UNELMAT * ONNENKALUT * OMA VOIMA * PERINNESAUNA


TAIKAPÄIVÄN TOTEUTTAVAT:

KARHUN TALO * LOUHEN POLKU * UNIMETTA ART * PERINNEOPAS EERO PELTONEN * I AM YOU BOUTIQUE / EMILIA FEARNLEY * IPSU SAARI * TUOMI * LENNOKAS MAAHINEN * RIINA PIPPURI

Tervetuloa Taikapäivään täydenkuun aikaan Vainoniemen huvilalle Joensuussa.

Kun saavut ovelle, saat Haltijalta aarrekartan. Voit kulkea sen avulla huvilan taikamaailmassa, leväten, lumoutuen ja tasapainottuen.

Päivän ohjelma on täynnä iloa ja seikkailuhenkeä. Saat vain levätä, nauttia ja olla oma itsesi.

Sinut opastetaan taikamatkalle, jonka aikana pääset tekemään vaikkapa oman voima-amulettisi, tunnustelemaan syksyisiä unelmiasi, kokemaan mielikuvamatkan kehärummun säestyksellä, hiljentymään ja nauttimaan rentouttavasta äänimaisemasta.
Yhdessä kohotamme taikasauvamme syksyn tähtiä ja täyttä kuuta kohti, ja iloitsemme, että olemme saman taivaan alla!

Ison Salongin mystisen äänimaailman on luonut joensuulainen kokeellisen musiikin duo Tuomi, eli Tuomas Ollikainen ja Viljami Roivas.

Tule ja anna taikuuden yllättää! Saat ihastella myös joensuulaisten Lennokas Maahisen ja Unimetta Art:n taidetta. Vainoniemen pihalle kokoonnumme lopuksi eräänlaiseen taianomaiseen performanssi-hetkeen.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille, nuorista vanhuksiin. Myös lapset ovat tervetulleita vanhempien kanssa. Tapahtuma sopii aivan kaikille.

Kaikki Taikapäivän osallistuvat saapuvat samaan aikaan klo 13.00 huvilan pääovelle. Jokainen otetaan yksilöllisesti vastaan. Sisällä odottavat yllätykset. Saat kuulla tarinoita, voit meditoida, tehdä käsitöitä ja nauttia taianomaisistä äänistä. Ovella saat aarrekartan, joka johdattaa sinua huvilan sisällä ja pihapiirissä. Jalkaudumme ryhmiin, josta siirrymme ohjattuun ohjelmaan.

Voit viettää huvilan väen ja hyvien haltijoiden seurassa yhteensä kolme tuntia. Tämän jälkeen on vielä mahtava mahdollisuus saunoa ja uida Vainoniemen rantasaunalla. Saunatonttuna häärii runonlaulaja Eero Peltonen, joka luo löylyä ja johdattaa vieraat loitsujen, laulujen ja runojen alkulähteille.

Muista ottaa uima-asu, pyyheliina ja laudeliina matkaan.

Taikapäivän aikana pidämme sinusta hyvää huolta. Kun suuntaat jälleen kotia tai uusiin seikkailuja kohti toivomme, että elämäsi hymyilee ja askeleesi on keveä.

Sunnuntai 9.10.2022 on täysikuu.
Ehkä tuolloin Vainoniemen huvilan pihalla olevassa puussa huhuilee pöllö. Polku huvilalle on valaistu lyhdyin. Tarinankertoja ottaa vieraat rappusilla vastaan.

Olet tervetullut sellaisena kuin olet. Tule itse ja tuo perheesi ja tuttusi mukanasi Vainoniemen kotoiseen, mutta samalla salaperäiseen taikapiiriin, jossa kotitonttu, metsän kimalteleva keiju, ja lennokas maahinen odottavat sinua.

Joensuun Linnunlahdella sijaitseva Vainoniemen huvila on yksi Suomen kauneimmista puujugendia edustavista rakennuksista. Huvila on kunnostettu ja sisustettu aistikkaasti 1900-luvun alun kansallisromanttisessa hengessä. Koko huvila saunoineen on käytössämme Taikapäivän aikana. Tule mukaamme tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kohteeseen Joensuussa, ja koe paikan taianomainen tunnelma!

About Karhun Talo / House of the Bear - the Doer

Helena Karhu on pohjoiskarjalainen shamanismin ja kansantietämyksen opettaja, kulttuurintuottaja ja -tutkija sekä kaksosäiti. Helenan elämäntehtävä on perustamassaan Karhun Talossa, jossa luontoyhteyden ja viisausperinteiden vaaliminen on keskiössä. Helena on myös Pielisen Tietäjäkeskus ry:n (www.tietajakeskus.org) perustajajäsen ja puheenjohtaja. Helena palasi vuonna 2018 takaisin Joensuuhun yli 13 Kööpenhaminan vuoden jälkeen, ja hän on asunut myös Grönlannissa ja Alaskassa. Pohjolan esivanhempien ja luonnon henki kutsuu häntä kertomaan lisää pohjoisen luonnosta, alkuperäisestä shamanistisesta traditiosta, sekä yhdistämään arkaaiset metodit ja nykykulttuurin mahdollisuudet. Lisää Helenasta tästä linkistä: https://www.karhuntalo.com/karhu

Reviews

Jenni

Jenni

Aivan uskomattoman hieno tilaisuus ❤️ En ollut koskaan rummuttanut porukassa, mutta täällä tunnelma vei heti mennessään ja vanhan salin tila oli paikkana täydellinen. Villa Oraksen upea miljöö, ihanat vetäjät ja mikä tietämys 🙏

VisitKarelia takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local