Retkeile ja virkisty Rokualla

Retkeile omatoimisesti Rokuan luonnossa ja virkisty kylpyläsUtajärvi, Finland
Available in Finnish
6 hours
10 spots per experience
January - October
25€ / person
12€ / children
20€ / students


What are we going to do

Rokuan Kylpylähotelli Rokua Health & Spa sijaitsee Rokua Unesco Global Geoparkin sydämessä, Kansallispuiston kainalossa. Saavuttuasi vieraaksemme saat käyttöösi Nordic Walking sauvat, alueen reittikartan, vinkit alueen taukopaikoista ja nähtävyyksistä sekä kevyet retkieväät. Suosittelemme retken pituudeksi 2-4 tunnin retkeä, jotta saat parhaan kokemuksen Rokuan luonnosta. Halutessasi voit poimia syksy marjoja tai sieniä tai vain ihastella niitä. Rokua on kuuluisa männynherkkutateistaan. koet Rokuan ainutlaatuisen metsän raikkauden ja hiljaisuuden. Pidät juuri niin monta taukoa kuin itse haluat. Saavuttuasi retkeltä pääset virkistäytymään Kylpylässämme ennen kotiinpaluuta. Halutessasi voit jäädä yöpymäänkin erillishintaan.

About Rokua Health & Spa hotel - the Doer

Rokua Health & Spa hotellin on hyvän olon keskus. Olemme toimineet Rokuan ydinalueella vuosikymmeniä ja olemme ylpeitä saadessamme toimia näin upealla Rokua Unesco Glopal Geopark alueella, aivan Kansallispuiston naapurissa. Meitä innostaa toimia alueella kun näemme, että asiakas palaa aina uudelleen luoksemme.

Upcoming events

10 spots available

10 spots available

10 spots available

10 spots available

Requirements

Varaa mukaan reipas retkimieli, vaellusvaatteet, kengät, reppu, vesipullo, hyttyskarkote, tulitikut (mikäli ei ole palovaroitus päällä), halutessasi sieniveitsi, marja/sienikori, uima-asu, pyyhe. Voit jättää uimavarusteet/laukkusi säilöön meille retken ajalle. Suosittelemme 112 sovelluksen asentamista puhelimeen.

VisitOulu takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local.