Emma

Emma

Doerz member since 2017/02

Experiences by Emma

Aerial Hoop!

Aerial Hoop!


Reviews of Emma's experiences

Aivan mielettömän upea kokemus ja Emma on todella ammattilainen ja hyvä opettaja! Kiitos paljon!! Emme olleet aikaisemmin kokeillut mitään vastaavaa ja siksi kokemus tuntui vielä paremmalta kun tiesi joka tempun jälkeen ylittäneen itsensä. Suosittelen varauksetta ❤️
Ilma-akropatia oli uutta, jännää ja kivaa! Kiitos Emmalle mukavasta ja sopivasti haastavasta tunnista:)
It was really nice and interesting experience! Emma was really patient and trusted, you can just relax and enjoy the whole class. Really nice memory and experience I will ren commend this for sure! Thank you! Kiitos! 谢谢!
Tunti sopii hyvin ensikertalaisille mutta haastaa kenet tahansa! Emma on tosi inspiroiva ja rauhallinen opettaja joka menee ryhmän taitotason mukaan ja näyttää kädestä pitäen kaikki temput, jolloin on mahdollisuus kokeilla vaikeampiakin juttuja. Menisin ehdottomasti uudestaan.
Laji oli minulle uusi, ja pidin siitä kovasti ja kokeilen varmasti toistekin. En olisi päässyt kokeilemaan tätä ilman Doerzia, suosittelen tutustumaan jos vähänkin kiinnostaa. Kiitokset myös Emmalle hyvästä opetuksesta! :)
Ensimmäinen kerta ikinä mitään tämäntyyppistä. Mutta olipahan hauskaa!

Vertaisin treeninä kehonpainoharjoitteluun, jossa paljon koordinaatiota vaativaa. Ei ehkä tyypillisin äijien juttu, mutta osana porukkaa tämä meni mainiosti. Naisille näytti olevan helpompaa ja kevyempää...

Kiitos!
Todella hieno mahdollisuus kokeilla jotain uutta, innostavaa ja haastavaa! Suosittelen. :) Emma on paitsi itse taitava, myös vetäjänä huolehtivainen, vastuullinen ja huumorintajuinen.
Emma