West Side Comedy Club

Comedy Club in Länsikeskus Turku (K18)Available in Finnish
2 hours
60 spots per experience


What are we going to do

Next club 22nd September is English Night!

Laugh My Turku, West Side Hotel ja Komediatalo hemmottelevat naurunnälkäistä kansaa Stand up-illoilla.

Kyseessä on open mic stand up-klubi, jossa nähdään sekä konkarikoomikoita, että tulevia komedian ammattilaisia. Jokaisessa illassa esiintyy noin 6-8 kiinnostavaa koomikkoa ympäri Suomen. Iltojen seremoniamestarina toimii aina kokenut koomikko.

Syyskauden 2023 klubit järjestetään perjantaina 25.8., perjantaina 22.9. (HUOM! Enkkuilta), perjantaina 13.10., perjantaina 17.11. sekä perjantaina 15.12.2023.

Showtime kello 20.00. Illan kesto n. 2 tuntia, Liput ovelta 18e aikuiset ja ennakkoon 15€. Klubi on K18.

Esiintyjälistat kultakin klubilta julkistetaan erikseen tapahtuman lähestyessä.

Majoitusta tarvitseville: olemme hotellissa, joten lähimmät huoneet löytyy baarin vierestä ja osoitteesta https://www.westsidehotel.fi

About West Side Hotel - the Doer

Fat Sam's Grand Slam on West Side Hotelin aulabaari. Itse talo on toiminut hotellina vuodesta 1989 ja nykyisellä perheomisteisella yrityksellä vuodesta 2020.

Upcoming events

2 people are going

50 spots available

50 spots available

Reviews

Sean

Sean

Hyvää stand uppia ja hyvää Improa yhdessä illassa! Porukat ovat selkeästi alojensa ammattilaisia 😁
Henriikka

Henriikka

Ilta oli hupaisan hyvätunnelmainen ja esiintyjillä toimivat sosiaalis-tarinalliset taidot pitämään turhan paljon humaltuneet aloillaan. Kiitos!🤩😘
Irina

Irina

Kiitos mahtavasta illasta ❤️
Heidi

Heidi

Olipa erilaisia esiintyjiä ja hyvä niin! Vaihtelevaa huumoria. Yleisössä tottakai perinteinen liikaa kuppia kumonnut pari joka höpötyksellään peitti esiintyjän mutta vitsillä siitäkin päästiin eteenpäin.
Matti

Matti

Kun olen ollut mukana jo useamman kerran sanon, että tuttua laatukamaa koko ilta. Erityisesti viehätyn aina noista nais esiintyjistä. Niin nytkin. Sitä viimeistä esiintyjää kehottaisin kiinnittämään huomiota artikulointiin, äänen kantavuuteen ja puhenopeuteen. Hidasta ystävä. kun seuralaiseni käyttää kuulolaitetta niin hän ei saanut mitään selvää tämän viimeisen puheesta. Itsekin jouduin hiukan pinnistelemään. Hänellä kuitenkin hyvät jutut.