Wine-tasting with a professional

Explore the world of wine!Available in Finnish, English and Swedish
1 hour 30 minutes
10 spots per experience


What are we going to do

Haluatko järjestää ryhmällesi oman viininmaistelutilaisuuden esimerkiksi polttareihin, pikkujouluihin, kerhoiltoihin, saunailtoihin tai tiimipäiviin?
Varaa siihen oma viinimestari kouluttamaan porukkaa ja kertomaan lisää viinien salaisuuksista.

Tilaisuudessa käymme läpi miten viinejä maistellaan ja mitä havaintoja niistä voi tehdä, ja mitä nämä havainnot kertovat esim. ilmastosta, viinin iästä tai valmistusmenetelmästä. Koulutus kestää reilun tunnin.

Alla muutamia esimerkkejä teemoista. Voimme myös sopia yhdessä muusta teemasta.

Perustasting, jossa maistamme 4-5 viiniä eri rypäleistä, eri alueilta ja eri tuottajilta.Paneudumme maistelutekniikkaan ja vertailemme viinien ulkonäköä, aromeja ja makuja. Tämän tastingin voi tehdä puna-, valko-, rosee- tai kuohuviineillä.

Viini ja juustot/suklaa/lakritsi, jossa maistamme 3-4 eri viiniä ja yhdistämme niitä joko juustoihin, suklaisiin tai lakritsiin.

Maateema, jossa keskitytään yhteen maahan. Maistamme 4 eri viiniä ja keskustelemme kyseisen maan viinitrendeistä ja viinikulttuurista.

Rypäleteema, jossa maistetaan 4 saman rypäleen viiniä ympäri maailmaa. Näin pääsemme vertailemaan miten ilmasto ja maaperä vaikuttavat viinien makuun.

Koulutuksen hinta on 380 euroa (maks. 10 henk).

Kerro "Book your event" -napista toiveesi tilaisuuden ajankohdasta, paikasta ja teemasta.

Koulutuksissa opitaan yhdessä uutta rennolla otteella.

About Martin - the Doer

Sommelier Martin Nordell on intohimoinen viinien ystävä ja hän on suorittanut Champagne Master –tason sertifikaatin ensimmäisenä Suomessa.

Requirements

You need to be over 18 years of age to participate. Bring your tastebuds!

Reviews

Riikka

Riikka

Todella ammattitaitoinen ja rento ote hommaan 👍👍 Kiva ilta ja hyvät viinit 🙂🙂
Tiina
Asiantunteva ja mukava kouluttaja, ilta sujui rattoisasti!
Jenni
Antoisa reissu päästä maistelemaan viinejä asiantuntijan johdolla mukavassa seurassa. Saimme hyviä vinkkejä ja näkemyksiä viineistä. Suosittelen!