West Side Magic Show

Vaihtuvia esiintyjiä taikuuden huipultaAvailable in Finnish
2 hours 30 minutes
60 spots per experience
Group discounts available


What are we going to do

West Side Magic Show tuo Suomen taikuuden huippunimet Turun Länsikeskukseen!

Illan aikana lavan ottavat haltuun kokeneet ammattitaikurit, jotka omalla tyylillään hämmästyttävät, naurattavat ja viihdyttävät! Lavalla tullaan näkemään sekä varmaa, keikoilla hioutunutta materiaalia että uusia ja ennen näkemättömiä ihmeitä. Illan seremoniamestareina toimivat kokeneet turkulaistaikurit Marcus Alexander ja Joni Suvanto.

Klubi-iltoja on loppuvuoden 2023 sekä kevään 2024 torstai-iltoina yhteensä neljä. Päivämäärät klubeille ovat 2.11.2023, 11.1.2024, 7.3.2024 sekä 11.4.2024.

Esityksen kesto on noin 2 tuntia (19.00-21.00) sisältäen yhden väliajan, jonka aikana voit nauttia virvokkeita.

Esityksen jälkeen illan taikurit jäävät kiertelemään pöydissä, jolloin pääset kokemaan hämmästyttävää taikuutta ihan läheltä ja osallistumaan siihen itsekin!

Ilta on K-18.

Marraskuun klubilla esiintyvät mm.:

Christian Engblom

Christian on pitkän linjan ammattitaikuri, joka on tunnettu taikureiden keskuudessa ympäri maailmaa siitä, että hän pystyy hämmästyttämään ja yllättämään myös muut taikurit. Hän on myös ainoa suomalainen, joka on onnistunut huiputtamaan taikurikaksikko Penn & Telleriä heidän huippusuositussa tv-ohjelmassaan “Fool Us”. Lisäksi Christian on toiminut maailmankuulun TV-taikurin David Blainen neuvonantajana ja ollut suunnittelemassa Blainen TV-spesiaaleja. Tämä tyylikäs herrasmiestaikuri saa sinut takuuvarmasti hämmästymään!

Risto Leppänen

Jo kevään 2023 West Side Magic Showssa yleisön hurmannut magikoomikko Risto Leppänen tekee paluun Länsikeskukseen! Risto Leppänen on Suomen ainoa magikoomikko: Taikuri, mentalisti ja koomikko yhdessä valloittavassa persoonassa. Hänen ainutlaatuinen tapansa yhdistää taikuuteen nopeaa, itseironisen terävää huumoria saa jopa jäykimmän suomalaisen osallistumaan ja nauttimaan hetkestä!

Markus Tervo

Markus Tervo on helsinkiläinen ammattitaikuri, jolla on 10 vuoden kokemus esiintymisestä. Tervo on viisinkertainen Suomen Mestari ja hän omaa lisäksi useita meriittejä myös pohjoismaisista taikurikilpailuista. Tervo on uransa aikana esiintynyt monenlaisissa tilaisuuksissa ja televisio-ohjelmissa, kuten Hyvät ja Huonot Uutiset ja Talent Suomi, jossa hän ylsi semifinaaliin saakka. Tällä hetkellä hän toimii keikkojensa ohella Suomen taikurit ry:n puheenjohtajana.

Toomas Pitkänen

Uunituore ravintolataikuuden Suomen mestari Toomas Pitkänen on kokenut ammattitaikuri, joka tarjoilee yleisölle syvältä kouraisevan elämyksen. Hän matkannut ympäri Eurooppaa ja Amerikkaa hakemassa oppia alan todellisilta mestareilta, ja poiminut heiltä kiehtovimmat ihmeet, joita kuvitella saattaa. Pitkänen on perustanut yhdessä Markus Tervon kanssa Helsingin ensimmäisen taikateatterin Taikatemppelin, jonka kehutuista esityksistä paloja nähdään nyt myös Turussa!


Iltaa isännöivät rennolla ja mukaansatempaavalla otteellaan turkulaiset pitkän linjan taikurit Marcus Alexander ja Joni Suvanto!

About West Side Hotel - the Doer

West Side Hotel on turkulainen perheomisteinen hotelli, jonka viihtyisä aulabaari toimii upeasti myös taikashown ja komediaklubin sekä monien erilaisten yksityistilaisuuksien käyttöön.

Upcoming events

9 people are going
Language: Finnish

50 spots available
Language: Finnish

50 spots available
Language: Finnish

Reviews

Kimmo

Kimmo

Todella hyvä show!
Mariella

Mariella

Huikea show🥰
West Side Hotel West Side Hotel Kiitos Mariella kun kävit! Ja terveisiä vielä tiskin takaa: tervetuloa uudestaankin! 💪🏼
MIKKO

MIKKO

Erittiäin hieno.
West Side Hotel West Side Hotel Kyllä! Mekin tykättiin!
Martti

Martti

Iso kiitos kaikille illan järjestäjille, oli viihdyttävä ilta ja taitavia taikureita ihan jokainen.
Ainoa asia joka illasta jäi vaivaamaan oli se että illan päätteeksi tunsi itsensä todella tyhmäksi koska jokaisen esityksen jälkeen heräsi kysymys miten tuo on mahdollista ?
Jani

Jani

Nice that you had 0,25 beers, perfect size for each session of the show!
West Side Hotel West Side Hotel Awesome! Thanks for visiting Jani!