Himmeli Experience

DIY himmeliAvailable in Finnish and English
1 hour 30 minutes
35 spots per experience


What are we going to do

Glögiä, pipareita ja joulu - sekä tietysti himmelit!

Vaikka himmeli on perinteinen joulukoriste, niin nykyisin se käy koristeeksi vaikka ympäri vuoden. Tule fiilistelemään joulua ja opi samalla, miten himmeleitä tehdään perinteisellä tekniikalla. Meidän käyttämä tekniikka kulkee perinteenä suvussa.

Tuo mukanasi vain itsesi - materiaalit ja ohjeet saat paikan päältä. Aikaisempaa osaamista himmeleistä ei tarvita, mutta kokeneetkin himmelintekijät saavat varmasti uusia ideoita. Jos teitä on isompi porukka, niin ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan räätälöity hinta juuri teidän ryhmällenne. Elämys järjestetään Turun keskustassa, mutta tulemme myös mielellämme teidän tiloihin tai tapahtumiin jakamaan himmelielämyksen. Elämys järjestetään jos osallistujia on vähintään 15.

Elämyksen kesto on noin 1,5 h.


Glögi, gingerbread cookies, Christmas and last but not least - Himmelis!

Although himmeli is a traditional Christmas decoration, nowadays it can be used around the year. Join us for a brief Christmas trip and learn how to create himmelis using traditional techniques. Techniques are used from our family heritage.

Bring only yourself - we provide materials and instructions. You don't need to have himmeli skills but if you do you still will get new ideas. For larger groups we have special prices. Please drop us a line and we will make good deal for you. Experience is organized in the city center of Turku but we are also happy to come to your place or event to organize the himmeli experience. Experience is organized if there are at least 15 participants.

The experience is roughly 1.5 hrs long.

About Suklaatasting - the Doer

Himmelitehdas sai alkunsa, kun ystävykset Jenni ja Sini jäivät lomautetuiksi työpaikastaan. Halu tehdä projekteja yhdessä ei kuitenkaan loppunut siihen ja niin eräänä syyskuun iltana 2016 joulumarkkinoita suunnitellessa ponnahti mieleen ajatus perinnekäsitöistä. Ajatuksesta innostuneina otimme yhteyttä Jennin pappaan, joka on rakentanut useita himmeleitä vuosikymmenten ajan. Hänen oppiensa ja omien erehdysten kautta ensimmäiset omatekoiset himmelit näkivät päivänvalonsa. Useiden materiaali- ja mallikokeilujen myötä Himmelitehdas jalostui nykyiseen nelikulmaiseen muotoonsa.

Reviews

Jenni

Jenni

Kiva ohjelmanumero. Mukavat vetäjät ja laadukkaat sekä herkulliset suklaat.
Eveliina

Eveliina

Oli kivaa ja uutta tietoa saatu, kaikki nauttivat :)
Anneli

Anneli

Mukava rento tapahtuma työporukalla. Leppoisassa tunnelmassa opittiin jotain uutta eli tietoista maistelua.
Julia

Julia

Suklaatasting oli loistava. Vetäjä oli iloinen ja rento. Porukkamme piti leikkimielisestä kilpailusta erittäin paljon ja suklaat olivat laadukkaita ja mielenkiintoisia makuyhdistelmiä sisältäviä. Suosittelen!
Maarit

Maarit

Siskon synttäriyllätys onnistui hienosti. Suklaanystävälle kiva kokemus. Mukavan rento tilaisuus sopi meille, kiitos!