Palaudu ja virkisty verenvirtausta parantamalla

Tule kokemaan uuden terveysteknologian vaikutus verenkiertooTohmajärvi, Finland
Available in Finnish and English
30 minutes
1 spots per experience


What are we going to do

Uusi terveysteknologia, verisuoniterapia parantaa verenvirtausta pienissä verisuonissa ja verenjakautumista kudosten tarpeiden mukaan. Koet tehokkaan rentoutumishetken, jonka aikana verenkiertosi tehostuu ja solusi saavat käyttöösi enemmän happea ja ravinteita. Olosi rentoutuu ja virkistyy ja todennäköisesti seuraavana yönä nukut todella hyvin. Saat ennen tätä kaikille turvallista hoitoa selvityksen sen toteutuksesta ja vaikutuksista videoesityksen avulla. Ennen ja jälkeen hoidon tarjotaan juotavaksi raitista lähdevettä.

About Hassinen - the Doer

Olen erikoissairaanhoitaja ja lymfaterapeutti, jolla oli paljon terveyshaasteita, esim. kipuja, hengitystie- ja iho-ongelmia. Tutustuin verisuoniterapiaa 9 vuotta sitten ja olen kokenut terveyteni ja hyvinvointini kohentuneen merkittävästi.

Requirements

Verisuoniterapia on kaikille turvallinen ja vaikuttava hoito. Valintasi mukaan hoidossa istutaan tai maataan hoitoalustalla, jossa on helppo rentoutua ja ottaa itselleen rauhoittava laatuhetki.
Ainoastaan, jos sinulle on tehty kudossiirto ja sen takia immunosubressiivinen hoito tai sinulla on implantoitu lääkepumppu.

VisitKarelia takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local