Kuninkaallinen Lontoo * virtuaalimatka * Live

Mitä tarkoittaa kun kuningatar laittaa laukkunsa lattialle?Available in Finnish
1 hour 30 minutes
20 spots per experience
December


What are we going to do

Virtuaalimatka Lontooseen | Live - opastettu suomeksi

Lontoossa asuva suomalainen oppaamme vie sinut mielenkiintoiselle virtuaalimatkalle Lontooseen.

Westminster Abbey on kruunajaiskirkko, missä ensimmäisen hallitsijan kruunun on päähänsä painanut Wilhelm Valloittaja vuonna 1066. Viimeisin kruunaus on tapahtunut vuonna 1953, kun Elisabet ll kruunattiin samassa paikassa. Kirkko saanut todistaa myös useita muita kuninkaallisia tapahtumia, mm prinsessa Dianan hautajaiset ja Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häät.

Opastettu kierros tehdään lock-downin vuoksi ulkoapäin kunnes saadaan lupa sisälle pääsyyn.

Kirkon vieressäsijaitsee toinen merkittävä rakennus, Parlamenttitalo ja Big Ben kellotorni. Kuulet tarinoita poliittisesta historiasta ja kävelemme myös katsomaan missä pääministeri Boris Johnson asuu (10 Downing Street).

Matka jatkuu kuninkaallisen St Jamesin puiston halki ja huipentuu Buckinghamin Palatsille, joka on kuningattaren virallinen asunto ja huokuu historian havinaa.
Kuulet mielenkiintoisia tarinoita hovista ja mitä tarkoittaa olla kuninkaallinen.

Tervetuloa kanssamme kuninkaalliseen Lontooseen.

Requirements

Liittymislinkki lähetetään sähköpostitse, kierros toteutetaan Zoom-sovelluksella.
Lähetämme linkin ja ohjeet 1 vrk ennen lähtöä.

Reviews

José-Carlos

José-Carlos

This was a nice experience visiting Dubai without taking the plane. In the beginning, the tour was similar to the most on-site city tours but just virtual. Nevertheless, at some point, it started becoming more interesting when we started listening to stories from the place and how it is like to live in Dubai. I also like the combination of live and pre-recorded videos. It worked well. The quality of the live video could be better. But all in all a very interesting experience.
Petra

Petra

Oli kiva piipahtaa Dubain auringon alla Suomen räntäsateesta. Opas oli ammattitaitoinen, näimme paljon ja saimme paljon tietoa paikasta ja elämäntavasta. Osa matkasta tuli videona, mutta se oli ihan ok ratkaisu. Olisi kiva, jos interaktiivisuutta voitaisiin jotenkin lisätä matkan aikana. Muuten elämys oli kiva ja nyt tuntuu ihan siltä, että olisi oikeasti käynytkin Dubaissa :)
Vera

Vera

The guide was really good and had interesting stories and facts to tell. The quality of the video could have been better.