Kävelykierros: Rikoksia ja rötöksiä Rieväkylässä

Tampereen synkempiä tarinoitaTampere Old Church, Finland
Available in Finnish
2 hours
50 spots per experience
June - August
Regular price: 10 €
Children: 5 €


What are we going to do

Miljoonaluokan kavallus, hurjia henkirikoksia, ratkaisematon katoamistapaus… Tampereen historiaan mahtuu monia synkkiä tarinoita ja kohahduttavia rikostapauksia, joista kuullaan niiden aidoilla tapahtumapaikoilla.

Lähtö Keskustorin Vanhalta kirkolta, päätös samaan paikkaan.

Pääsymaksu: 10€/aikuiset, 5€/lapset (7-15 v), alle 7-vuotiaat maksutta. Liput ostetaan ennakkoon Doerz.com-lippu-kaupasta tai kierroksen lähtöpaikalta oppaalta käteisellä (tasaraha).

About Tampereen Matkailuoppaat ry - the Doer

Vuonna 1948 perustetun Tampereen Matkailuoppaat – Tampere Tourist Guides ry:n asiantuntevat ja auktorisoidut eli viralliset kaupunkioppaat palvelevat vuosien vankalla kokemuksella ja kertovat kiinnostavimmat tarinat nähtävyyksistä, historiallisista kohteista, teollisuudesta, merkkihenkilöistä, nykyosaamisesta ja kulttuurista.

Järjestämme tilauksesta erilaisia teemallisia kävelykierroksia ja kiertoajeluita Tampereella ja Kangasalla ja räätälöimme tarpeen mukaan juuri sinulle tai ryhmällesi sopivan kierroksen. Opastetut kierrokset sopivat loistavasti esimerkiksi kokousten ja kongressien, kulttuuri-matkojen, virkistyspäivien, sukutapaamisten, luokkakokousten, syntymäpäiväjuhlien tai sidosryhmävierailuiden oheisohjelmaksi.

Teemme kiertoajeluita ja kävelykierroksia tilauksesta näillä kielillä: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, espanja, liettua, venäjä, japani, kiina ja tampereen kiäli.

Lue lisää ja varaa opastus: www.tampereenoppaat.fi

Upcoming events

50 spots available
Language: Finnish

50 spots available
Language: Finnish

50 spots available
Language: Finnish

50 spots available
Language: Finnish

2 people are going
Language: Finnish

Reviews

Timo

Timo

Kävelyvauhti pisteiden välillä oli liian nopea. Jäimme jälkeen.
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteesta! Kiinnitämme tähän jatkossa huomiota, vaikka jännittävien rikostarinoiden imu voikin viedä joskus mukanaan 😊
Marja

Marja


Visit Tampere takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local