Vauvojen luontokylpy

Tervetuloa mukaan vauvaperheen elämykselliseen luontohetkeenRauma, Finland
Available in Finnish and English
1 hour 30 minutes
10 spots per experience
May - September


What are we going to do

Vauvojen luontokylpy on vauvan oma retki lähiluontoon, jossa vauva saa tutustua luontoon moniaistisesti leikkien ja tutkien. Luontokylvyssä leikimme aisti-, vuorovaikutus -ja laululeikkejä tututuen samalla turvallisiin luonnonmateriaaleihin. Luontokylvyssä koko perhe pääsee nauttimaan luonnon hyvinvointivaikutuksista yhdessä muiden vauvaperheiden kanssa.

Luontokylpy sopii 4 - 18kk ikäisille vauvoille vanhempineen.
Luontokylpyyn on jokainen perhe tervetullut omana itsenään, aiempaa luontoliikkumiskokemusta ei tarvita. Luontokylpyyn sopivat vaatteet, joiden pieni likaantuminen ei haittaa, ota lisäksi mukaan varavatteet.

Luontokylpy järjestetään avoin päiväkoti Sinilinnun puutarhassa, osoitteessa Meijerikatu 4. Parkkitilaa Meijerikadun varressa. Vauvanhoitotoimia varten käytössämme on wc- ja sisätilat. Sateella olemme päiväkodin sisätiloissa.

Ohjatun hetken jälkeen perheillä on mahdollisuus jäädä nauttimaan omista eväistä paikan päälle, tarjolla kahvia ja teetä.

Hinta 15e/perhe, riittää että yksi henkilö perheestä ilmoittautuu.

About Luonnonlapsia - the Doer

Olen Riina, luonto -ja elämyspalvelualan yrittäjä. Yritykseni Luonnonlapsia tarjoaa elämyksellisiä luontohetkiä koko perheelle.

Koulutukseltani olen varhaiskasvatuksen opettaja, ympäristökasvattaja ja vauvojen luontokylpyohjaaja.

Vauvojen luontokylpy-menetelmä on pääkaupunkiseudulla alkunsa saanut uudenlainen vauvaperheille suunnattu lastenkultuurin muoto ja se perustuu luonnon tutkittuihin hyvinvointivaikutuksiin. Luontokylpyä järjestettiin ensimmäisen kerran Raumalla tänä keväänä Rauman kansalaisopiston kurssina.

Vauvojen luontokylpy-menetelmästä voit lukea lisää täältä https://luontokylpy.fi/

Lisätietoja tapahtumasta voi kysyä luonnonlapsiariina@gmail.com

Reviews

Meelika

Meelika

Mukavan tunnelmallista ja rentouttavaa laatuaikaa vauvani kanssa. Luontokylpy pidettiin ihanassa kukoistavassa Sinilintu-päiväkodin puutarhassa.
Syra

Syra

Ihana juttu. 9kk tykkäsi kovin !
Emma

Emma

Taija

Taija


Visit Rauma takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local