Rauhoittava iltahetki rantalehdossa

Elvyttävä iltaretki ainutlaatuisen kauniiseen lehtometsäänPorvoo, Finland
Available in Finnish and Italian
1.5 hours
8 spots per experience
July - September


What are we going to do

Teemme rauhoittavan ja elvyttävän kävelyretken Ekuddenin ainutlaatuisen kauniissa rantalehdossa. Pääset ihailemaan jykeviä, vanhoja tammia ja lehmuksia, jotka kurottavat oksiaan kohti Porvoonjoen suistoa. Rantakallioilta aukeavan merimaiseman kultaavat laskevan auringon säteet.

Iltakävelyn reitti kulkee pääosin helppokulkuisia polkuja pitkin. Reitin varrella keskitymme tietoiseen läsnäoloon eri aisteja hyödyntäen. Teemme harjoitteita, jotka rauhoittavat, elvyttävät ja auttavat irtautumaan päivän kiireistä. Tiesithän, että jo lyhytkin oleskelu luontoympäristössä alentaa sydämen sykettä, verenpainetta ja stressitasoa?

Reittimme kulkee Ekuddenin luonnonsuojelualueella Stensbölen kartanon kulttuurimaisemassa. Alue sijaitsee vain parin kilometrin etäisyydellä Porvoon keskustasta. Voit valita kilometrin pituisen verkkaisen lehto- ja kallioreitin tai pidemmän, parin kilometrin reitin, johon sisältyy käynti lintutornilla. Kummallakin reitillä pysähdymme nauttimaan lähiluontoteemalla valmistettuja iltapalavirvokkeita.

Reitit ovat pääosin helppokulkuisia, mutta eivät sovellu liikuntarajoitteisille. Varauduthan säänmukaisella vaatetuksella ja kävelyyn soveltuvilla jalkineilla! Suosittelemme luonnossa liikkujille myös aina tapaturmavakuutusta.

About Airone - the Doer

Olen syntyperäinen porvoolainen, ja eteläisen rannikkoseudun luonnonmaisemat ovat aina olleet mukana elämässäni. Työskentelen kasvatus- ja opetusalalla, mutta muutama vuosi sitten lähdin opiskelemaan luonnonvara-alaa. Valmistuin luonto-ohjaajaksi ja innostuin samalla suomalaisesta Green Caresta. Sillä tarkoitetaan menetelmiä, jotka hyödyntävät luonnon hyvinvointivaikutuksia vastuullisesti, ammatillisesti ja tavoitteellisesti. Uusien tutkimuksien myötä aihe kiinnostaa minua entistä enemmän, ja asiakkaiden kanssa vietetyt hyvinvointiretket tuovat kaivattua vastapainoa omaan työhöni. Toivottavasti saan sinut retkelleni mukaan nauttimaan luonnosta!

Requirements

Reitti on pääosin helppokulkuinen, mutta ei sovellu liikuntarajoitteisille.
Varauduthan säänmukaisella vaatetuksella ja kävelyyn soveltuvilla jalkineilla!
Suosittelemme luonnossa liikkujille aina myös tapaturmavakuutusta.

Reviews

Oivallusvaara Oy
Liikkuminen luonnossa Aironen Aulin kanssa oli rauhoittavaa. Aulin asiantunteva kerronta tempasi mukaansa tekemään harjoitteita. Suorittaminen ja arjen kiireet jäivät taakse ja kesäillan hiljaisuudessa pääsi nauttimaan luonnon kauneudesta ja kuitenkin vain kivenheiton päästä kaupungista. Suosittelen!
Friend validation

Visit Porvoo takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local.