Old Porvoo by walking

Walk and talk about Porvoo crime novels.Porvoo, Finland
Available in Finnish
1 hour 30 minutes
15 spots per experience


What are we going to do

I guide only in Finnish language.
Jump in Old Porvoo from the different perspective than normal.
Walk with me, the crime novelist, and experience Old Porvoo through my books.
I´ll tell also about the interesting history of Porvoo.
You can ask questions about writing process. My crime books are categorized as cozy crimes, so you won´t be afraid to participate to.

About Jaana - the Doer

I guide only in Finnish language. I am Porvoo-guide and also professional writer, crime novelist and teacher. My passions are writing, reading, thrill, art, history and of course people today and past.
Porvoo is my hometown and I love to show it to other people.

Requirements

I guide only in Finnish language. The route is 1-2km and it is not suitable for little kids and disabled person because the streets are made by cobblestone and there are some very steep streets.
Put on comfortable shoes and take along umbrella if the weather forecast promises rain.

Reviews

Maria

Maria

Opas osasi kertoa hauskasti ja jännittävästi Vanhan Porvoon rakennuksista ja muista paikoista. Keskiajan tuntemus teki vaikutuksen ja keisariajan intriigit saivat mielikuvituksen rullaamaan. Suurin osa kierroksesta oli mahtavia urbaanilegendoja (tai sitten ei), jotka ovat mielestäni paras osa kaupunkihistoriaa. Materiaalit täydensivät kerrontaa.
Jaana Jaana Kiitos opastukselle tulosta Maria! Mahtava lumimäärä, kiinnostuneet osallistujat sekä iltavalaistus loivat hienot puitteet Vanhaan Porvooseen. Tarinoita pursuaa kaduilla ja kujilla. Poimin valloittavimmat mukaan teidän kierroksellenne.
Suvi
Olipa kiinnostava ja hauska kierros, Jaana on kyllä oiva tarinankertoja! Paljasjalkaisena porvoolaisena yllätyin siitä, miten paljon uutta opin syntymäkaupungistani ja sen värikkäistä henkilöistä ja tapahtumista Jaanan kierroksella. Voin lämpimästi suositella kierrosta niin porvoolaisille kuin ulkopaikkakuntalaisillekin!
Friend validation
Sara
Jaanan vetämä Vanha Porvoo-kierros oli asiantunteva ja mukaansatempaava. Kierroksella kerrotut faktat olivat kohdallaan, ja mukana oli myös huumoria, sekä erittäin kiinnostavia ihmiskohtaloita. Oppaana Jaana oli erinomainen, aito tarinankertoja, jota olisi kuunnellut vaivattomasti pidempäänkin!
Friend validation
Margarita

Margarita

Tosi kiva kierros ja paljon kiinnostava tarinoita. Jaana on mielenkiintoinen opas. Suositellen kierrosta kaikkille!
Jaana Jaana Kiitos kun tulitte kierrokselleni. Hyvät kysymykset ja avoin tunnelma tekivät ryhmänne opastamisesta ilon. Tervetuloa uudelleen tarinoiden Porvooseen.
Svetlana

Svetlana

Aivan huikea kierros - historiaa ja nykyaikaa, tarinaa ja totuutta. Jaana on niin taitava kertoja, hauska ja leppoisa. Kierroksella mukana ollut alakouluikäinen lapsi viihtyi erinomaisesti! Suosittelemme lämpimästi Jaanan kierrosta ja suunnittelemme uutta reissua kesällä, Jaanalla riittää tarinoita useammalle käynnille!
Jaana Jaana Kiitos kun tulitte kierrokselleni. Porvoo ON mahtava paikka. Kotikaupungista on kiva kertoa ja dekkareistakin riittää juttua. Seuraavalla kerralla uudet kadut, kujat ja kertomukset. Tervetuloa kesällä uudelleen.


Visit Porvoo takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local