Experiences in Porvoo and nearby

Experiences in Porvoo

Reviews of Porvoo experiences

Online Live tour Porvoo

Porvoo is a wonderful city with its Old Town that amazes you. Pascal Marie knows how to tell a group about the interesting and fun history while showing the beautiful and famous wooden houses and other buildings etc. This visit online to Porvoo is very interesting. A lot of important happenings and people in the history of Finland happened/lived in Porvoo. Especially the Old Town part of the tour is like taking a big step back in time while still feeling the present life around you, almost like being there for real. Pascal Marie knows his city Porvoo and its history and how to make the online tour feel very real.
Sheila

Rauhoittava iltahetki rantalehdossa

Heippa! Alukskin oli tosi kiva, että Aironen Auli oli pukeutunut Doerzin väreihin ja paitaan, joten osasin heti mennä hänen luokseen. Aluksi annettiin yhtä suomenruotsalaista mehua (en muista mitä se oli, mutta oli hyvää, kääk). Siitä lähdettiin luontopolulle ja koko ajan oli hyvä fiilis alusta alkaen. Reitti ei ollut minulle tuttu eikä puut/kasvit ylipäätään, joten oli hyvä kun Auli osasi niistä kertoa. Olimme kahdestaan ja uskon, että se oli juuri hyvä niin. Sain arjesta pienen hetken itselleni ja oli kiva höpötellä muistakin jutuista kun meillä juttu luisti hyvin. Kiinnostuin monesta uudesta asiasta mm. hyvinvoinnista luonnossa yksin kuin taas koirankin kanssa, josta Auli kertoi hyvin ammattitaitoisesti ja osasi vastata kysymyksiinikin. Meillä meni hiukan yliaikaa, mutta muista rohkeasti vain sanoa, että aika alkaa loppua sillä kyllä opastettavat sen ymmärtävät! Palvelu ja opastus oli henkilökohtaista, joten se oli mukavaa ja aidosti tuli olo, että Auli rakastaa mitä tekee ja on läsnä. Hyttyset hiukan häiritsi, joten niistä on hyvä mainita etenkin näin illalla järjestettävissä opastuksissa. Kaiken kruunasi upeat maisemat & auringonlasku, josta olen edelleen monttu auki. En voinut kuvitellakaan mitä kaikkea tässä lähellä on (Porvoossa asustelen) joten kiitos siitä, kun tämäkin järjestyi toimistoaikojen ulkopuolella. 🙏🏼💛
Lila

Old Porvoo by walking

Olipa kiinnostava ja hauska kierros, Jaana on kyllä oiva tarinankertoja! Paljasjalkaisena porvoolaisena yllätyin siitä, miten paljon uutta opin syntymäkaupungistani ja sen värikkäistä henkilöistä ja tapahtumista Jaanan kierroksella. Voin lämpimästi suositella kierrosta niin porvoolaisille kuin ulkopaikkakuntalaisillekin!
Suvi