Keskiviikkomelonta

Melontaretki Raahen saaristossaPikkulahden Melontakeskus, Finland
Available in Finnish and English
1 hour 30 minutes
20 spots per experience
June - August


What are we going to do

Keskiviikkomelonta on ns. takuulähtötuote, melonta toteutuu joka keskiviikko kauden aikana (kesäkuun alusta - syyskuun alkuun) keskiviikkoisin Pikkulahden Melontakeskuksessa.
Keskiviikkomelonnalla opit kajakin käsittelyn perustaidot. Opit liikkumaan kajakilla ”sileällä”. Tästä on hyvä jatkaa melonnan peruskursille (EPP1).
Keskiviikkomelonnat alkavat klo 18:00, kesto n 1,5 h, sis. opetuksen ja kajakki/välinevuokran.
Ei pakollista ennakkoilmoittautumista, 20 nopeinta pääsee mukaan !
Hinta 25 € (sis. alv)
Opettajamme ovat kaikki virallisia Suomen Melonta ja Soutuliiton melonnanohjaajia.
Lisätietoja minna@lappis.fi

About Oulun melontakeskus - the Doer

Vuonna 2013 avasimme SUP-vuokraamon Kiikelinsaareen, jonka jälkeen suistosta nauttivan SUPpaajat ovat olleet osa Oulun merellistä kaupunkikuvaa.
Kesän 2019 aikana teimme historiamme suurimpia muutoksia. Ensimmäisenä yhdistyimme Raahelaisen Botnia Outdoorin (aikaisemmalta nimeltä Pikkulahden Palvelut) kanssa. Yhdistymisen myötä toimintaamme tuli mukaan Timo Kesti, joka on yksi Suomen kokeneimmista (ellei kokenein) melonnan ohjaaja ja kouluttaja. Timon myötä saimme valtavan määrän osaamista melonta, retkeily ja fatbike puolelle.
Toisena muutoksen oli Kiikelinsaaren SUP-vuokraamon muuttaminen kaupunginteatterin kupeeseen. Tämä muutto antoi meille myös mahdollisuuden lisätä melonta vahvaksi osaksi toimintaamme.
Tältä pohjalta kesäkaudelle 2020 avasimme virallisesti Oulun ensimmäisen melontakeskuksen.
Oulun Melontakeskuksen tehtävänä on kehittää suistoalueen virkistyskäyttöä ja sen tunnettavuutta. Raahessa melontakeskus keskittyy Raahen saariston virkistyskäytön kehittämiseen ja tunnettavuuteen.

"Oulun jokisuisto on aivan uskomaton melontakohde. Kaupunki, saaret, salmet ja avomeri tarjoavat sellaista maisemien vaihtelua mihin en ole vielä aikaisemmin törmännyt.
Harri Rautava - Leijakoulu Lappis"

Oulun melontakeskuksen palveluvalikoimaan kuuluvat melonta, SUP-lautailu sekä läskipyöräily. Toiminta kattaa vuokrauksen lisäksi ohjattuja retkiä, yritystapahtumia, polttariaktiviteetteja sekä koulutuksia. Toiminta-alue on suuri, tuomme aktiviteetteja Oulun ja Raahen ympäristöön noin 100km säteellä.
Oulun Melontakeskuksen tavoitteena on tarjota ensisijaisesti turvallista matalan kynnyksen mahdollisuutta lajien kokeilulle. Jokainen vuokraaja, safareille osallistuja ja kursseille tuleva saa perusteellisen turvallisuus infon, jotta onnettomuuksien riski olisi mahdollisimman pieni. Tämän lisäksi todella suojaisa suistoalue tarjoaa itsessäänkin turvalliset puitteet.

"Jokisuistossa meloessa ollaan korkeintaan muutaman kymmenen metrin päässä rannasta. Lisäksi Hietasaari suojaa suistoa aalloilta ja täten suisto sopii täydellisesti ensimmäistä kertaa vesille lähteville
Timo Kesti - Botnia Outdoor"

"Koemme, että Oululaiset ovat tietyllä tapaa kadottaneet yhteyden mereen ja vesistöihin. Haluammekin toiminnallamme kannustaa Oululaisia lähtemään vesille ja ottamaan irti ne huikeat elämykset mitä ainutlaatuisella suistollamme on tarjota.
Harri Rautava - Leijakoulu Lappis"

Oulun Melontakeskuksen vesikausi alkaa jäiden lähdettyä ja jatkuu aina pitkälle syksyyn. Toimipiste sijaitsee Linnasaaressa ja Raahen melontakeskus Pikkulahdella. Talvikaudella läskipyörien sekä liukulumikenkien vuokraus tapahtuu Nallikarin Lomakylästä.

Requirements

peruskuntoinen, ei vaadi aikaisempaa kokemusta melonnasta, alaikäraja 14v.

Reviews

Piia

Piia

Kiitos 😊, hyvä palvelu/ ohjaus, mukava reissu ja sää oli enemmän kuin kohdillaan.

Visit Raahe takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local