Kävelykierros: Rakentuva Ranta-Tampella

Tutustu Tampereen uuteen järvenrantakaupunginosaan!Pellavantori, Finland
Available in Finnish
1 hour 30 minutes
20 spots per experience
June - August
Regular price: 10 €
Children: 5 €


What are we going to do

Ranta-Tampellan alue muuttuu joutomaasta noin 3500 asukkaan järvenrantakaupunginosaksi, jonka helmiä ovat näyttävät tornitalot, aluetta halkova kanava sekä tietysti upeat maisemat.

Lähtö Valon kehrä -veistokselta (Pellavantori), päätös samaan paikkaan.

Liput: 10€/aikuiset, 5€/lapset (7-15 v), alle 7-vuotiaat maksutta. Liput ostetaan ennakkoon Doerz.com-lippukaupasta tai kierroksen lähtöpaikalta oppaalta käteisellä (tasaraha).

About Tampereen Matkailuoppaat ry - the Doer

Vuonna 1948 perustetun Tampereen Matkailuoppaat – Tampere Tourist Guides ry:n asiantuntevat ja auktorisoidut eli viralliset kaupunkioppaat palvelevat vuosien vankalla kokemuksella ja kertovat kiinnostavimmat tarinat nähtävyyksistä, historiallisista kohteista, teollisuudesta, merkkihenkilöistä, nykyosaamisesta ja kulttuurista.

Järjestämme tilauksesta erilaisia teemallisia kävelykierroksia ja kiertoajeluita Tampereella ja Kangasalla ja räätälöimme tarpeen mukaan juuri sinulle tai ryhmällesi sopivan kierroksen. Opastetut kierrokset sopivat loistavasti esimerkiksi kokousten ja kongressien, kulttuuri-matkojen, virkistyspäivien, sukutapaamisten, luokkakokousten, syntymäpäiväjuhlien tai sidosryhmävierailuiden oheisohjelmaksi.

Teemme kiertoajeluita ja kävelykierroksia tilauksesta näillä kielillä: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, espanja, liettua, venäjä, japani, kiina ja tampereen kiäli.

Lue lisää ja varaa opastus: www.tampereenoppaat.fi

Reviews

Aino

Aino


Visit Tampere takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local