Toiminnallinen treeni ja lempeät löylyt

Toiminnallinen treeni ja lempeät löylyt Voimalan saunallaAvailable in Finnish and English
3 hours
10 spots per experience
May - August


What are we going to do

Toiminnallinen treeni Veera Tikkisen (@veeeraeveliiina) vetämänä Ainolan puistossa ja lempeät löylyt Voimalan saunalla.

Sisältää: treenin 60min, saunan, laudesuojat, pesuaineet sekä Luonnokas saunateen ja suolaista naposteltavaa saunan jälkeen.

Lisämaksusta:
pyyhe ja saunahattu 5€
kasvonaamio (turve, savi, yrtti) 5€
yrttijalkakylpy 10€

Osallistumisen voi maksaa myös Smartumilla tai Eazybreakilla. Jos haluat maksaa näillä maksuvälineillä, varaa paikkasi lähettämällä viesti: anu.rosenberg@luonnokas.fi

Tapahtuma toteutuu kuudella osallistujalla ja mukaan mahtuu maksimissaan 10 osallistujaa

About Luonnokas - the Doer

Operating in the wellness and sauna industry, Luonnokas offers handmade natural cosmetics and sauna treatments based on traditional folk healing. The founder of Luonnokas, entrepreneur Anu Rosenberg, specializes in sauna therapy and is focused on pausing and being present in the sauna. We welcome you to Oulu, the sauna premises of Voimala 1889 and the most gentle steams of the Finnish sauna!

Requirements

Ota mukaan oma pyyhe ja juomapullo.

Reviews

Kukka

Kukka

Toimiva kokonaisuus. Oli ilo. Hyvä välitön tunnelma ihmisten kesken. Jooga sopivan tasoista ja hyvä kestoaika. Jos joogataan ulkona hyvä varmistaa ennakkoon terassin pinta. Nyt lähettyvillä oli lasinsiruja, joissa paljasjalkaisella joogaajalla voi käydä vahinko. Sauna oli rentouttava. Hieman sekava oli sisääntulo, ehkä yksilölliseen ohjeistukseen voisi petrata vaikka ojentamalla ovella tulijoille tossut ja kertomalla että mitä seuraavaksi tehdään. Löylytuoksu oli miellyttävä. Ja saunan jälkisyömiset sopivia. Saunakosmetiikkaan olisin kaivannut kylpyhuoneessa nimiä, mikä on mikäkin saippua, olisi innostanut kokeilemaan enemmän ja ehkä ostamaankin. Hiusten hoitoainetta en myöskään löytänyt. Tuotteeseen kehittäisin myös lisähintaan mahdollisuuden ostaa joku suht nopea jalka- tai kasvonaamio. Tai jos tilaisuus olisi siihen aikaan että Tuba olisi auki niin pala heidän juuri uunista tullutta sienipitzaansa voisi myös saunan jälkeen maistua. Vois muuten kehitellä Tuban keittiön kanssa jonkun teemaan sopivan pizzan. Kiitos ja menestystä toiminnalle toivoen.