Little Saturday (on Wednesdays!)

Public sauna in the middle of the weekAvailable in Finnish and English
2 hours
20 spots per experience
August - December


What are we going to do

Step into the dimness of the sauna, pause and enjoy the gentle steams. Gather your strength for the last workdays of the week. Welcome to the Luonnokas Little Saturdays!

The Little Saturdays will be held for the rest of the year during the same evenings as the Voimala Jam Sessions (excluding Oct 14th, when there's a private event at the sauna):
Sept 30th, Oct 28th, Nov 11th, Nov 25th and Dec 12th

Welcome to the sauna and Jam Sessions! <3

Sauna shifts September 30th:
Today women's shift from 5p.m. to 8p.m.

Sauna shifts on all the other days:
from 4p.m. to 6p.m. men
from 6p.m. to 8p.m. women

Price 10€ / person

Price includes: sauna shift, bench cover and natural soap and shampoo.

For additional price:
towel and sauna hat 10€ / person
Luonnokas herb foot bath 10€ / person

The sauna premise is serving area so bringing your own alcoholic drinks is prohibited.

A delicious Roman pizza slice and drink can be ordered from Voimala's pub after sauna. The pizza has been tested and, thus, given a strong recommendation!

About Luonnokas - the Doer

Operating in the wellness and sauna industry, Luonnokas offers handmade natural cosmetics and sauna treatments based on traditional folk healing. The founder of Luonnokas, entrepreneur Anu Rosenberg, specializes in sauna therapy and is focused on pausing and being present in the sauna. We welcome you to Oulu, the sauna premises of Voimala 1889 and the most gentle steams of the Finnish sauna!

Reviews

Kukka

Kukka

Toimiva kokonaisuus. Oli ilo. Hyvä välitön tunnelma ihmisten kesken. Jooga sopivan tasoista ja hyvä kestoaika. Jos joogataan ulkona hyvä varmistaa ennakkoon terassin pinta. Nyt lähettyvillä oli lasinsiruja, joissa paljasjalkaisella joogaajalla voi käydä vahinko. Sauna oli rentouttava. Hieman sekava oli sisääntulo, ehkä yksilölliseen ohjeistukseen voisi petrata vaikka ojentamalla ovella tulijoille tossut ja kertomalla että mitä seuraavaksi tehdään. Löylytuoksu oli miellyttävä. Ja saunan jälkisyömiset sopivia. Saunakosmetiikkaan olisin kaivannut kylpyhuoneessa nimiä, mikä on mikäkin saippua, olisi innostanut kokeilemaan enemmän ja ehkä ostamaankin. Hiusten hoitoainetta en myöskään löytänyt. Tuotteeseen kehittäisin myös lisähintaan mahdollisuuden ostaa joku suht nopea jalka- tai kasvonaamio. Tai jos tilaisuus olisi siihen aikaan että Tuba olisi auki niin pala heidän juuri uunista tullutta sienipitzaansa voisi myös saunan jälkeen maistua. Vois muuten kehitellä Tuban keittiön kanssa jonkun teemaan sopivan pizzan. Kiitos ja menestystä toiminnalle toivoen.