Opastettu kävelykierros -Pieni Pikisaarikierros

Tutustu upeaan talviseen Pikisaareen oppaan johdolla!Oulu, Finland
Available in Finnish
1 hour
25 spots per experience
March


What are we going to do

Tunnelmallinen kierros kauniissa talvisessa Pikisaaressa ammattitaitoisen oppaan johdolla. Oliko Pikisaari Suomen ensimmäinen "teollisuuskylä"? Missä kulki Sontatie? Tämän ja paljon muuta kuulet talvisella Pikisaari-kierroksella.

#talvi
#oulu
#visitoulu
#oulunseudunoppaat
#goarcticevents

About Go Arctic Events - the Doer

Go Arctic Events on oululainen, kahden yrittäjänaisen luotsaama, matkailun ja yritystapahtumien monitoimitalo. Yrityksen toimipaikkoja ovat myös Hotelli-Ravintola Liminganlahti Limingassa sekä Koitelin Tunnelmatupa Koitelissa. Ilomme on kotikaupunkimme kulttuuri ja sen upeat elämykset!

Requirements

Ei erityisvaatimuksia. Pukeudu säähän sopivasti, jotta kävely on miellyttävä.
Opastuksen aikana on helppo pitää turvavälit muihin ihmisiin.

Kierroksen päätteeksi suosittelemme pöytävarausta Pikisaaren upeaan Sokeri-Jussin Kievariin!:)

Reviews

Petra
Very nice and easy walk in Pikisaari. Guide is a top professional and made this winter walk a warm experience. I can recommend this to all locals but also to tourist who want to learn local history.
Mari

Mari

Erikoisruokavaliot huomioitu hyvin. Somistus tehty pieteetillä. Herkulliset pöydän antimet ja ulkona iltahämyinen talven ihmemaa. Mitäpä sitä enää muuta osaisi edes toivoa?
Jonna

Jonna

Ystävällinen henkilökunta, erikoisruokavaliot huomioitu todella hyvin, upea ympäristö ja todella herkulliset kakut!
Kirsti

Kirsti

Puitteet, palvelu ja tarjoilut 👍🏻
Sanna

Sanna

Tykkäsin kovasti! Mielenkiintoisia tarinoita, historian siipien havinaa sopivasti huumorilla höystettynä - kierroksen vetäjällä/oppaalla oli selkeä ulosanti ja persoonallinen tyyli, joten hänelle iso kiitos. Tarinointi ei hyytynyt vaikka lunta ja räntää tuiskusi vaakasuorassa!