Naistensauna

Naistensauna - hetki hemmottelua ja puhdistautumista 💚Available in Finnish and English
2 hours
10 spots per experience


What are we going to do

Hikoile huolet pois yhdessä ystävien kanssa. Koe puhdistava ja rentouttava vihtapesu.

Naisten saunanassa hemmotellaan selän vihtapesulla, turvenaamion ja virkistävän jalkakylvyn sekä saunottajan palvelulla.

Sisältää: alkoholittoman tervetuliaismaljan, sauna, saunottajan palvelu, selän vihtapesu, turvenaamio ja virkistävä jalkakylpy, luonnonmukaiset pesuaineet, laudesuojat, yrttitee ja suolainen naposteltava.

Ota mukaan: pyyhe ja vesipullo.

Hemmotteluhetkien yhteydessä tehtyihin tuoteostoksiin 10% alennus.

About Luonnokas - the Doer

Operating in the wellness and sauna industry, Luonnokas offers handmade natural cosmetics and sauna treatments based on traditional folk healing. The founder of Luonnokas, entrepreneur Anu Rosenberg, specializes in sauna therapy and is focused on pausing and being present in the sauna. We welcome you to Oulu, the sauna facilities of Voimala 1889 and the most gentle steams of the Finnish sauna!

Requirements

Ota mukaan pyyhe ja vesipullo sekä uimapuku (halutessasi). Pyyhe ja saunahattu lisämaksusta 5€/hlö (voi maksaa paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä)

Reviews

Kukka

Kukka

Toimiva kokonaisuus. Oli ilo. Hyvä välitön tunnelma ihmisten kesken. Jooga sopivan tasoista ja hyvä kestoaika. Jos joogataan ulkona hyvä varmistaa ennakkoon terassin pinta. Nyt lähettyvillä oli lasinsiruja, joissa paljasjalkaisella joogaajalla voi käydä vahinko. Sauna oli rentouttava. Hieman sekava oli sisääntulo, ehkä yksilölliseen ohjeistukseen voisi petrata vaikka ojentamalla ovella tulijoille tossut ja kertomalla että mitä seuraavaksi tehdään. Löylytuoksu oli miellyttävä. Ja saunan jälkisyömiset sopivia. Saunakosmetiikkaan olisin kaivannut kylpyhuoneessa nimiä, mikä on mikäkin saippua, olisi innostanut kokeilemaan enemmän ja ehkä ostamaankin. Hiusten hoitoainetta en myöskään löytänyt. Tuotteeseen kehittäisin myös lisähintaan mahdollisuuden ostaa joku suht nopea jalka- tai kasvonaamio. Tai jos tilaisuus olisi siihen aikaan että Tuba olisi auki niin pala heidän juuri uunista tullutta sienipitzaansa voisi myös saunan jälkeen maistua. Vois muuten kehitellä Tuban keittiön kanssa jonkun teemaan sopivan pizzan. Kiitos ja menestystä toiminnalle toivoen.