Kummituksia ja kummallisia kohtaloita -kävelykierros ryhmälle

Parhaat kummitustarinat ympäri vuodenOulu, Finland
Available in Finnish
2 hours
25 spots per experience
November


What are we going to do

Pohjolan Valkeassa kaupungissa tapahtuu kummia: kivet itkevät, tuolit siirtyvät itsestään, punatukkaiset naiset kulkevat rauhattomasti shaali harteillaan portaissa, janoisen matruusin tolppakorot kopisevat lankkulattioilla… Syynä ovat onnettomat rakkaustarinat, veriset rikokset ja julmat rangaistukset. Oulussa on poltettu noitia roviolla, hirtetty rikollisia kaakinpuuhun ja teljetty kuohareita linnantyrmään. Ja yöjuoksut ovat sakon uhalla rangaistavia tekoja! #oulu

About Go Arctic Events - the Doer

Go Arctic Events on oululainen, kahden yrittäjänaisen luotsaama, matkailun ja yritystapahtumien monitoimitalo. Ilomme on kotikaupunkimme kulttuuri ja sen upeat elämykset!

Requirements

Ei erityisvaatimuksia. Ohjelma sopii kaikille. Suosittelemme käyttämään hyviä kenkiä ja säähän sopivaa vaatetusta. Ohjelma on kokonaisuudessaan ulkona ja siinä on helppo ylläpitää turvavälejä muihin ihmisiin.

Reviews

Sanna

Sanna

Tykkäsin kovasti! Mielenkiintoisia tarinoita, historian siipien havinaa sopivasti huumorilla höystettynä - kierroksen vetäjällä/oppaalla oli selkeä ulosanti ja persoonallinen tyyli, joten hänelle iso kiitos. Tarinointi ei hyytynyt vaikka lunta ja räntää tuiskusi vaakasuorassa!
Go Arctic Events Go Arctic Events Lämmin kiitos palautteestasi Sanna! Ihana kuulla, että kävelykierros säästä huolimatta oli kiehtova. :)
-Miia/Go Arctic Events
Hanna-Mari

Hanna-Mari

Haastavasta säästä huolimatta kierros oli oikein mukava ja mielenkiintoinen.
Mirkka

Mirkka

Kiitos kiinnostavasta kävelykierroksesta. Historialliset tarinat olivat sen parasta antia. Alun "tutkimus"höpinät voisi jättää tarpeettomina pois ja mennä suoraan asiaan. Näin säästyisi aikaa eikä kierroksen viimeisiä kohteita tarvitsisi jättää välistä. Vuorovaikutteisuutta jäin kaipaamaan, mutta ehkä kova tuuli ja maskit eivät olleet omiaan sitä tukemaan? Kokonaisuudessaan kiva kokemus. Kiitokset innostuneelle oppaalle!
Go Arctic Events Go Arctic Events Lämmin kiitos palautteestasi, Mirkka! Mukava kuulla, että kokemus oli kiva. :)
-Miia/Go Arctic Events
Sirpa

Sirpa

Mielenkiintoinen kierros. Oppaan suomen kielessä välillä toivomisen varaa
Jenna

Jenna


VisitOulu takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local