Pesutekniikkaa taiteilija Anneli Kokkosen opastamana

Tutustu hauskaan taidetekniikkaan taiteilijan opastamanaNaivistit Iittalassa -säätiö, Finland
Available in Finnish and English
3 hours
10 spots per experience


What are we going to do

Osallistu pesutekniikkatyöpajaan ja tapaa naivisti, kuvataiteilija Anneli Kokkonen. Tämä taidemuoto sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta.
Prosessi on yhtä tärkeä kuin lopputulos, joka saattaa yllättää! Koemaalauksen jälkeen jokainen maalaa yhden tai kaksi omaa teosta. Teoksen voi myös halutessaan pikakehystää paikan päällä.
Hinta 30€/henkilö, sisältäen ohjauksen ja maalausmateriaalin. Kehyksen (5 €) voi maksaa paikan päällä. Lue lisää aiemmin toteutetusta pesutekniikkapajasta täältä: https://kulttuurikiikari.fi/2020/01/pesutekniikkaa-taidekahvilassa/

About Naivistit Iittalassa - the Doer

Naivistit Iittalassa on kehittynyt yli kolmikymmenvuotisen historiansa aikana Suomen johtavaksi naivistisen taiteen keskukseksi. Suosituissa kesänäyttelyissämme esittelemme laajasti suomalaista uutta naivismia ja talvikaudella järjestämme näyttelyiden lisäksi työpajoja, kursseja ja seminaareja sekä pieniä konsertteja. Teemme yhteistyötä alueen kulttuuri- ja matkailutoimijoiden kanssa.

Upcoming events

10 spots available

Reviews

Anna-Liisa

Anna-Liisa

Oli hyvin järjestetty tilaisuus jossa asiakas oli number one! Kiitos meiltä kaikilta.
-Annu
Laura

Laura

Ihana työpaja. Oltiin todella otettuja että järjestettiin vaikka olimme ainoat osallistujat! Kiitos teille. Suosittelemme teitä vahvasti😊
Sari

Sari

Kyllä oli hauskaa!Kiitos kun vaihtoehtona oli varata tunti pienellä väellä! Kolmen miehen töiden esilläolo vahvemmin oli hyvä valinta! Siltikin mukana myös paljon muuta!
Sari Reija

Sari Reija

Olipa taas mahtava näyttely. Parasta mielenterveyden vaalimista ja hyvässä seurassa.
Erja

Erja

Olipa virkistävää käydä Naivismin Talvi -näyttelyssä! Huumoria ja iloisia värejä! Mukava kun joissakin tauluissa oli talvenkin tuntua. Hienoa, kun tarjotaan mahdollisuus käydä näyttelyssä turvallisesti yksityisvierailuajalla.

Virtual Manager Oy takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local