Omatoiminen kalastuselämys Oulujoella

Huoleton kalastuspäivä kahdelle henkilölle Hartikan KartanosMuhos, Finland
Available in Finnish and English
6 hours
2 spots per experience
May - September


What are we going to do

Vietä vaivaton kalastuspäivä ystävän kanssa vanhan Kartanon miljöössä, Oulujoen historiallisilla lohiapajilla. Kalastuselämyspaketti sisältää lähes kaiken tarvittavan eli kalastusluvat, kalastusvälineet uisteluun ja onkimiseen, sekä retkieväät. Tuokaa mukananne vain itsenne, hyvä mieli ja reipas asenne. Elämyspaketti sopii vasta-alkajille sekä kokeneemmille kalastajille.

Kalastaa voi suoraan Hartikan Kartanon rannalta tai soutuveneestä. Käytössä on myös jokirannassa sijaitseva Pihkakota, jossa maukkaat eväät voi nauttia avotulen ääressä.

Tiedustele myös monipuolisia lisäpalveluita, kuten kalastusoppaan palvelut, sauna, palju, majoitus, ruokapalvelut jne.

Oulujoki on aikoinaan ollut Suomen ja Euroopan tunnetuin tervankuljetusreitti, sekä maailmankuulu lohijoki. Voimalaitosten rakentamisesta huolimatta Oulujokeen nousee lohta Perämerestä. Vuonna 2020 Merikosken kalatietä pitkin nousi jopa n. 3500 lohta. Oulujoen saaliskaloja ovat myös yleiset järvikalamme kuten hauki, ahven, kuha ja siika.

#oulujoki

About Hartikan Kartano - the Doer

Hartikan Kartano tarjoaa yksilöllistä juhla-, majoitus- ja luontoelämyspalvelua idyllisessä maalaismaisemassa Muhoksella. Sijaitsemme Rokua Geoparkin portilla, n. 30 km päässä Oulusta. Meille pääsee vesiteitse Oulujokea myöten, patikoiden tai pyöräillen Tervareitistöä pitkin, maantietä bussilla tai autolla, sekä rautatietä pitkin junalla. Lisätietoa www.hartikankartano.fi

Requirements

Ei erityisvaatimuksia. Säänmukainen varustus. Uimataito suositeltavaa. Pelastusliivit sisältyvät hintaan.

Rokua Geopark takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local