Get excited of ukulele

A short tutorial to the basics of playing ukulele.Lammi, Finland
Available in Finnish and English
30 minutes
10 spots per experience


What are we going to do

Oletko aina halunnut soittaa jotain, mutta et vain ole saanut aikaiseksi? Oletko joskus soittanut kitaraa, mutta se on sitten jäänyt? Löytyykö kotoa ukulele, mutta et vain ole saanut aikaiseksi aloittaa soittamista? Anna minun auttaa sinut alkuun! Käymme aluksi läpi ukulelen osat ja niiden nimet, sitten tutustumme muutamiin helppoihin sointuihin ja harjoittelemme komppausta. Tämän jälkeen haluat varmasti oppia enemmän!

Always wanted to play an istrument, but never really had the nerve to get started? Or you have a ukulele, but no idea how to get started with it? Let me help you! For about an half an hour I will help you to start the hobby of playing a ukulele. To start, we will go through the parts of the ukulele and what they are called. We’ll learn a few easy chords and a little bit of strumming. After this you will want to learn more!

About Susanna - the Doer

Aloitin ukulelen soittamisen vuosi sitten ja yllätyin, kuinka helppoa oli päästä alkuun. Olen nuorena opetellut kitaran sointuja ja päässyt jonkinlaiselle rämpyttelyasteelle. Sitten löysin ukulelen, ja se vei mennessään! En siis ole musiikinopettaja, enkä lupaa ammattilaistasoista opetusta, ainoastaan lyhyen tutustumisen, jonka jälkeen uskon että palat halusta oppia lisää! Ukulelen soittaminen on hyväksi sekä sielulle että sydämelle!

I started playing ukulele about a year ago. Have played the guitar a little, but never really studied to be a musician. I was amazed how easy and quick it was to learn and make music with ukulele. Most fun it is to with lots of friends - the more the merrier and a better sound. Playing ukulele with friends is good for the heart and it is good for the soul. I would love to spread the love!

Requirements

On helpompi osallistua, jos sinulla on ukulele. Jos haluat vain seurata opastusta soittamatta itse, sekin onnistuu. Peltolehdossa on muutama varasoitin, joita voit tarvittaessa lainata. Myös kirjastosta voi kysyä lainaksi ukuleleä.
It is easier to participate, if you have an ukulele with. I have two spare instruments if needed.