Kummitusbussikierros Lahti

Bussilla ympäri kummittelevaa Lahtea!Available in Finnish
2 hours
49 spots per experience


What are we going to do

Lähtö/paluu Marolankadun turistipysäkki, Lahti.
Halloweenin aikaan, hämärän jo laskeutuessa...
kierrämme ympäri kaupunkia mm. Hennalasta Mukkulaan, Satamaan ja Vanhalle kansanopistolle. Kuulemme tarinoita kohteiden levottomista sieluista ja mystisistä tapauksista.
Höysteenä henkäyksen verran rakennusten historiaa ja entisajan uskomuksia ja pimeitä tarinoita Halloweenista. Hyppää kyytiin jos uskallat!

About Erja - the Doer

Olen erikoistunut rooli- ja teemaopastuksiin.
Auktorisoituna Lahti-oppaana olen toiminut vuodesta 2011 lähtien. Riippumatta opastuksesta, kuuluu huumori ja hauskuus aina mukaan!

Requirements

Säänmukainen varustus: Muutama lyhyt jalkautuminen matkan varrella ellei keli ole vallan karmea.

Reviews

Suvi

Suvi

Tykkäsin tosi paljon! Erja on mahtava ja huumorintajuinen opas, joka viihdytti koko rahan edestä. Suosittelen tätä kaikille, jotka haluavat kuulla lahen kummituksista. Oli hienoa käydä paikoissa, joissa ei ole aiemmin tullut käytyä vaikka pitkään Lahdessa asunutkin
Irene

Irene

Mahtava kierros
Annika

Annika

Oli kiva ja kiinnostava kierros. Mun puoliso on liikuntarajoitteinen joten pysyi bussissa koko ajan ja kerroin hänelle tiivistelmän siitä mitä kerroit ulkona. Ehkä jatkossa voisi olla joku kierros mikä olisi kokonaan myös liikuntarajoitteisille.
Erja Erja Hei Annika, kiitos palautteestasi. Meillä oli viime kesänä esteettömiä kävelykierroksia. Bussilla haasteena on turistibussin korkeat portaat, mutta kiitos vinkistä, toki on mahdollista tehdä bussikierros, jossa ei poistuta kesken matkan bussista. Tähän kierrokseen se kuitenkin kuului jo tunnelman vuoksi ja oli ilmoitettu ennakkotiedoissa. Kiitos kun olitte mukana ja mukavaa jatkoa teille! Ja seuratkaa ilmoittelua tulevista tapahtumistaan. Esteettömyys on ollut ja tulee olemaan meillä mukana yhtenä teemana jatkossakin. T. Erja
Kirsti

Kirsti

Oli todella kiva ja mielenkiintoinen kierros. Olen asunut Lahdessa n. 17 vuotta, ja vielä tuli eteen paikkoja, joissa en ollut ennen käynyt. Erja-opas oli aivan loistava, jaksoi, vaikka oli ennen kierrosta ollut kummituskävelylläkin.
Lahteen muutettuani kävin usein oppaitten järjestämillä kävelyillä ja tutustuin näin kaupunkiin. Nyt innostuin ensi kevään/kesän bussikierroksista. Toivottavasti tapaan Erjan jatkossakin jollain retkellä.
Heidi

Heidi

Kiitos mielenkiintoisesta kierroksesta. Asunut Lahdessa koko ikäni, mutta tuli tosi paljon uusia tarinoita täältä. Omalta mäeltäni myös uusia juttuja. Parituntinen hujahti nopeasti, kun oli niin mielenkiintoista tarinaa, ja taitava opas :)

Lahden seudun oppaat ry takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local