New and old Kuopio -walking tour

New and old Kuopio walking tourKuopio, Finland
Available in Finnish
2 hours
20 spots per experience
June - September


What are we going to do

New and old Kuopio walking tour. Guidance only in Finnish.
On the tour will see and hear what happened before in Kuopio, how the city has developed and what is new in the city now. The length of the tour is about 3.5 km.

About Kuopion oppaat - the Doer

-

Requirements

Shoes which are good for walking.

Reviews

Antti

Antti

Erittäin hyvä mahdollisuus tutustua Kuopion vanhoihin rakennuksiin ja historiaan hieman erikoisemmalla tavalla.
Tarja

Tarja

Mukava oli tutustua Kuopioon näin vähän eri näkökulmasta😊 itse mietin että olisiko tunnelmaa vielä piristänyt jos haamuista joku olisi näkynyt ( kun haamuilla niin kiire hyväksyisivätköhän jonkun "tuurarin" esim.kulkemaan ikkunoissa juuri opastuksen aikaan) Kiitokset Oppaalle sait mielikuvituksen laukkaamaan👻😊👍
Karoliina

Karoliina

Hienoja kummitustarinoita. Oli mukava kävellä syksyn hämyssä noidan perässä
Memmu

Memmu

Ihan kivasti kerrottu Kuopion kummituksista. Pirpanan kylmä ilma vain oli ja se ehkä verotti täysin mukana olemista. Noitaopas oli kivasti pukeutunut teeman mukaisesti ja heilutti punaisilla pitkillä kynsillään käsillään kertoessaan tarinoita🤪
Marja-Terttu

Marja-Terttu

Olen samaa mieltä kuin moni täällä: lisää terävyyttä opastukseen, vähemmän jutustelua. Ja oma historia on tietenkin kiinnostavaa, mutta jos se ei liity teemaan, tuntui jotenkin turhalta. Myös faktat paremmin haltuun: oppaan tulisi toki tietää, esimerkiksi kuka kuningas kaupungissa 1700-luvun lopulla vieraili! Olisin myös toivonut, että kierros olisi vienyt Kuopion kuuluisimman rikoksen, sukkahousumurhaajan tekopaikan lähelle. Kävelymatka ei olisi ollut liian pitkä.

Kuopio-Tahko Markkinointi takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local