Kävelykierros: Verraton Wivi Lönn 150 vuotta

Wivi Lönnin elämäntarina ja elämäntyöKoulukatu 18, Finland
Available in Finnish
1 hour 30 minutes
20 spots per experience
July - August
Regular price: 10 €
Children: 5 €


What are we going to do

Kuulemme ensimmäisenä suomalaisena naisarkkitehtina oman suunnittelutoimistonsa perustaneen Wivi Lönnin (1872–1966) elämäntarinasta ja hänen Tampereelle suunnittelemiensa rakennusten syntyhistoriasta.

Lähtö vanhalta Talouskoululta (Koulukatu 18), päätös keskuspaloasemalle (Satakunnankatu 16).

Liput: 10€/aikuiset, 5€/lapset (7-15 v), alle 7-vuotiaat maksutta. Liput ostetaan ennakkoon Doerz.com-lippukaupasta tai kierroksen lähtöpaikalta oppaalta käteisellä (tasaraha).

About Tampereen Matkailuoppaat ry - the Doer

Vuonna 1948 perustetun Tampereen Matkailuoppaat – Tampere Tourist Guides ry:n asiantuntevat ja auktorisoidut eli viralliset kaupunkioppaat palvelevat vuosien vankalla kokemuksella ja kertovat kiinnostavimmat tarinat nähtävyyksistä, historiallisista kohteista, teollisuudesta, merkkihenkilöistä, nykyosaamisesta ja kulttuurista.

Järjestämme tilauksesta erilaisia teemallisia kävelykierroksia ja kiertoajeluita Tampereella ja Kangasalla ja räätälöimme tarpeen mukaan juuri sinulle tai ryhmällesi sopivan kierroksen. Opastetut kierrokset sopivat loistavasti esimerkiksi kokousten ja kongressien, kulttuuri-matkojen, virkistyspäivien, sukutapaamisten, luokkakokousten, syntymäpäiväjuhlien tai sidosryhmävierailuiden oheisohjelmaksi.

Teemme kiertoajeluita ja kävelykierroksia tilauksesta näillä kielillä: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, espanja, liettua, venäjä, japani, kiina ja tampereen kiäli.

Lue lisää ja varaa opastus: www.tampereenoppaat.fi

Reviews

Tiia

Tiia

Kiitos mielenkiintoisesta kierroksesta, suosittelen.
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteestasi Tiia, välitän sen kierroksen oppaalle. Mukava kuulla, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista loppukesää ja tervetuloa myös muille opastuksillemme!
Eija

Eija

Oikein kiinnostava, hyvin suunniteltu ja toteutettu hyvä kävelykierros.
Tulen toistekin ja suosittelen ystävilleni. Kiitos.
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteestasi Eija välitän sen kierroksen oppaalle. Mukava kuulla, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista loppukesää ja tervetuloa myös muille opastuksillemme!
Taru

Taru

Kiitos kiinnostavasta ja informatiivisesta kierroksesta, suosittelen !
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteestasi, välitän sen kierroksen oppaalle. Mukava kuulla, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista kesää ja tervetuloa myös muille opastuksillemme!
Päivi

Päivi

Kiitos mukavasta kierroksesta!
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteestasi, välitän sen kierroksen oppaalle. Mukava kuulla, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista kesää ja tervetuloa myös muille opastuksillemme!
Marika

Marika

Hienoa, että Wivi sai oman kierroksensa. Oli kiinnostavaa kuulla ja nähdä hänestä ja töistään, kiitos.
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteesta! Kiva kuulla, että kierros oli mieleen 😊

Visit Tampere takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local