Sointukylpy saunajurtassa - avoin saunailta

Elämyksellinen saunailta saunajurtan lempeissä löylyissäKempele, Finland
Available in Finnish and English
2 hours
6 spots per experience
June - August


What are we going to do

Sointukylpy saunajurtassa - avoin saunailta

Tule elämykselliseen saunailtaan Luonnokkaan kotipihaan. Sauno lempeät löylyt tarjoavassa saunajurtassa. Koe äänimaljojen mystisenä kaikuvat harmoniset äänet perinteitä ja menneiden aikojen kaikua henkivässä saunajurtassa. Anna lempeiden äänien rentouttaa ja johdattaa sinut matkalle harmonisten äänten maailmaan samalla, kun nautit saunajurtan lempeistä löylyistä ja tulen loimusta. Tämä on ainutlaatuinen ja eksoottinen kokemus täynnä juurevuutta ja hyvää oloa!
Sointukylpy saunajurtassa toteutetaan yhteistyössä Merja Turusen kanssa, lisätietoa Merjasta: https://www.facebook.com/jeebymerja/

Sisältää saunomisen saunajurtassa, laudesuojat, luonnonmukaiset pesuaineet, sointukylvyn, sekä pakuriteen nuotion ääressä

About Luonnokas - the Doer

Operating in the wellness and sauna industry, Luonnokas offers handmade natural cosmetics and sauna treatments based on traditional folk healing. The founder of Luonnokas, entrepreneur Anu Rosenberg, specializes in sauna therapy and is focused on pausing and being present in the sauna. We welcome you to Oulu, the sauna premises of Voimala 1889 and the most gentle steams of the Finnish sauna!

Requirements

Ota mukaan oma vesipullo, pyyhe ja saunahattu sekä halutessasi pientä evästä noutiolle.

Reviews

Kukka

Kukka

Toimiva kokonaisuus. Oli ilo. Hyvä välitön tunnelma ihmisten kesken. Jooga sopivan tasoista ja hyvä kestoaika. Jos joogataan ulkona hyvä varmistaa ennakkoon terassin pinta. Nyt lähettyvillä oli lasinsiruja, joissa paljasjalkaisella joogaajalla voi käydä vahinko. Sauna oli rentouttava. Hieman sekava oli sisääntulo, ehkä yksilölliseen ohjeistukseen voisi petrata vaikka ojentamalla ovella tulijoille tossut ja kertomalla että mitä seuraavaksi tehdään. Löylytuoksu oli miellyttävä. Ja saunan jälkisyömiset sopivia. Saunakosmetiikkaan olisin kaivannut kylpyhuoneessa nimiä, mikä on mikäkin saippua, olisi innostanut kokeilemaan enemmän ja ehkä ostamaankin. Hiusten hoitoainetta en myöskään löytänyt. Tuotteeseen kehittäisin myös lisähintaan mahdollisuuden ostaa joku suht nopea jalka- tai kasvonaamio. Tai jos tilaisuus olisi siihen aikaan että Tuba olisi auki niin pala heidän juuri uunista tullutta sienipitzaansa voisi myös saunan jälkeen maistua. Vois muuten kehitellä Tuban keittiön kanssa jonkun teemaan sopivan pizzan. Kiitos ja menestystä toiminnalle toivoen.