Valoa ja varjoja -hyvinvointiryhmä

Kehonhuoltoa, kirjoittamista ja keskusteluaJoensuu, Finland
Available in Finnish
1 hour 30 minutes
3 spots per experience
May - August


What are we going to do

Valoa ja varjoja -pienryhmä on ainutlaatuinen yhdistelmä kehonhuoltoa, kirjoittamista ja yhdessä pohdiskelua. Jos kaipaat elämääsi jotain uutta ja ihmisiä, joiden kanssa käydä syvällisiä keskusteluja, niin tämä ryhmä on kuin tehty Sinulle!

Kokoontumiseen kuuluvat seuraavat osiot: Lämmittely/virittäytyminen, kehon kuulostelu, yksin kirjoittaminen ja yhdessä keskustelu.

Ota aikaa itsellesi ja koe henkisesti herättelevä puolitoista tuntinen, jonka aikana ravistellaan vanhoja uskomuksia ja löydetään alitajunnasta uutta voimaa! Kokoontumiset toteutetaan ainakin osittain ulkona, joten säänmukainen pukeutuminen on tärkeää.

About Miia - the Doer

Olen syntyperäinen joensuulainen ja asunut Noljakan kaupunginosassa suurimman osan lapsuudestani sekä aikuisena kesästä 2014 lähtien. Arvostan kovasti alueen virkistysmahdollisuuksia ja palveluita. Haluan tehdä töitä asuinalueeni ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin sekä kukoistamisen eteen.

Requirements

Säänmukainen, ulkoiluun ja liikkumiseen sopiva vaatetus. Aurinkoisella säällä hattu tai muu päähine! Ota mukaan oma muistivihko, kynä ja täytetty vesipullo. Ryhmä on tarkoitettu aikuisille.

VisitKarelia takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local