Guided tour by walk of the bridges

Join a guided tour of the Joensuu bridgesJoensuu, Finland
Available in Finnish
1 hour 30 minutes
15 spots per experience
May - October


What are we going to do

Pielisjoen rantoja myötäilevän kävelykierroksen varrella näet uutta ja wanhaa Joensuuta, kuulet Joensuun kaupungin historian eri vaiheita ja kuulet tarinoita sen värikkäistä ihmisistä. Sillat ovat merkittäviä kulkuväyliä vuosisatojen aikana ja niiden varsilla on pala kaupungin vanhaa historiaa, Pielisjoen linna ja Ilosaari. Paluumatka kulkee takaisin joen länsipuolelle uudehkon Sirkkalan sillan kautta, jonka länsipäässä voi ihailla vanhaa Joensuun tyttökoulun rakennusta ja pohtia koulukaupungin maineen syntyaikoja.

About Joensuun Matkailuoppaat - the Doer

Iloiset ja ammattinsa osaavat auktorisoidut matkailuoppaat tutustuttavat vieraansa Joensuun historian ja nykypäivän saloihin. 20 paikallistaopasta kuljettaa opastetuilla kierroksilla kaupungin keskustassa ja lähiympäristössä kävellen, pyörällä ja linja-autossa. Tarinalliset opastukset ovat meidän kunnia-asiamme vieraiden viihtyvyyden luomisessa.

Reviews

Päivi

Päivi

Oli hienoa, kun rakennuksista kerrottiin niissä asuneiden porvareiden kannalta.
Marja Riitta

Marja Riitta

Kaiken kaikkiaan todella hyvä idea tällainen ruokakierros. Maittavaa ruokaa ja juomaa kivoissa paikoissa. Asiantunteva opas kertoi mukavasti paikan historiasta. Ruokapaikkojen omistajat pääsivät myös ääneen sopivasti. Tykkäsin kovasti.

VisitKarelia takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local