Mieliretki

Nautimme ajatustenvaihdosta veden ja tulen äärelläJoensuu, Finland
Available in Finnish
2 hours
10 spots per experience
May - September


What are we going to do

Teen rantaan tulet, mikäli metsäpalovaroitus ei sitä estä ja otan mukaani muutamia vanhoja ajatuksia paperille kirjoitettuna, joista olen vihdoin valmis luopumaan. Jos haluat liittyä seuraan ja tuoda mukanasi jotain, joka on aiemmin merkinnyt paljon, mutta ei enää vie eteenpäin, niin tervetuloa!

Mukana tapahtumassa on vanhaa suomalaista kansanperinnettä: "Polttivathan ne vielä nytkin pietarinpäiväniltana tulia pitkin rantoja. Metsistä keräilevät risuja niinkuin juhannuskokollekin, mutta niitä ei vain tehdä niin suuria. Ennen kaikki kerääntyivät tanssimaan tulen ympärille. Vanhat sanoivat, että pitäähän ne pietarinvalkeat polttaa, muuten ei mikään onnista. -Koivisto"

Ehkä voimme toinen toisiamme tukien ja kannatellen alkaa päästää irti vanhoista kaunoista, traumoista ja yksinjäämisenkokemuksista sekä antaa tulen polttaa kaikki epäilyksemme siitä, etteivätkö asiat olisi tulevaisuudessa toisin. Ne ovat. Paremmin <3

About Miia - the Doer

Olen asunut Noljakassa lähes koko lapsuuteni ja erityisesti Aavaranta muistuttaa minua lapsuuden huolettomista ja aina aurinkoisista kesäpäivistä. nautin kovasti, jos pääsen jakamaan muiden ihmisten kanssa tuon paikan inspiroimat ajatukseni siitä, mitä meidän tulisi yhdessä ja erikseen tässä elämässä tavoitella.

Requirements

Laitathan maastossa kulkemiseen soveltuvat kengät ja vaatteet, jotka eivät säikähdä savunhajua ja suojaavat sinua hyttysiltä. Jos sinulta löytyy oma isuinalunen, ota sellainen ja juomapullo vedellä täytettynä mukaan.

Reviews

Maria
Miia järjesti meille rauhoittavan ja omaan sismpään suuntaavan tuokion kauniilla Aavarannalla, aivan pyöräilymatkan päässä Joensuun keskustasta.
Friend validation
Miia
Kovasta tuulesta huolimatta, oli rentouttavaa katsella järvelle.

VisitKarelia takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local.