Merchants in Joensuu - guided tour by walk

Explore by walk the historic wooden blocks of JoensuuJoensuu, Finland
Available in Finnish
1 hour
1 spots per experience


What are we going to do

Tiesitkö, että Joensuussa 1800-luvulla asui varakkaita ja edistyksellisiä kauppaporvareita? Kauppaporvarit kävivät tietenkin kauppaa, mutta he olivat usein myös kaupungin luottamustoimissa, joissa he kehittivät koko Joensuun kaupunkia. Haluatko kuulla kertomuksia heidän elämäntyöstään ja nähdä heidän asuinrakennuksensa? Tule Kauppaporvareiden kortteleiden opastetulle kierrokselle! Kierros seurailee keskustan kortteleita, joissa on edelleen vanhan puukaupungin henki. Oppaan johdolla tutustut vanhoihin kauppakartanoihin, joissa on 170 vuoden varrella ollut paljon myös muuta liiketoimintaa

About Joensuun Matkailuoppaat - the Doer

Iloiset ja ammattinsa osaavat auktorisoidut matkailuoppaat tutustuttavat vieraansa Joensuun historian ja nykypäivän saloihin. 20 paikallistaopasta kuljettaa opastetuilla kierroksilla kaupungin keskustassa ja lähiympäristössä kävellen, pyörällä ja linja-autossa. Tarinalliset opastukset ovat meidän kunnia-asiamme vieraiden viihtyvyyden luomisessa.

Requirements

Säämukainen asu ja hyvät kävelykengät

Reviews

Päivi

Päivi

Oli hienoa, kun rakennuksista kerrottiin niissä asuneiden porvareiden kannalta.
Joensuun Matkailuoppaat Joensuun Matkailuoppaat Hei Päivi, kiitos paljon palautteesta. Hienoa huomata, että henkilöhistoriat kiinnostavat ja sävyttävät opastuskierrosta. Tervetuloa uudelleen vaikka jollekin toiselle opastetulle kävelykierrokselle!

VisitKarelia takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local