Guided tours

Guided tours by walk, by bicycle and busJoensuu, Finland
Available in Finnish and English
1 hour
15 spots per experience
Regular price: 10 €
Children: 10 €


What are we going to do

Joensuun - kaupunki idässä tarjoaa karjalaisuudella ilolla elämyspalveluja paikkakuntalaisille ja matkailijoille. Vierailija saa koettavakseen opastettuja kierroksia kävellen, polkupyörällä ja linja-autolla fereresiin pukeutuneiden matkailuoppaiden tarjoamina. He ovat Suomen Opasliiton auktorisoimia paikallisia matkailuoppaita. Tarinallisilla opastetuilla kierroksilla vieraat lisäävät tietämystään kaupungin historiasta, kulttuurista, merkkihenkilöistä, arkkitehtuurista, nykypäivän vapaa-ajasta ja matkailupalveluista. Teemojen aiheita ovat mm. Kauppaneuvosten korttelit, Ortodoksinen Joensuu, Joensuu sotien pyörteissä pyöräillen, Kauppiaitten ja viiinatehtailijoiden Joen Taiteen ja arkkitehtuurin helmiä.

About Joensuun Matkailuoppaat - the Doer

Joensuun Matkailuoppaat pukeutuvat opastetuilla kierroksilla karjalaisen naisen kansanpukuun, feresiin. Joensuun Matkailuoppaat ovat jo 50 vuoden ajan viihdyttäneet tarinallisilla kierroksillaan paikkakuntalaisia ja matkailjoita. Olemme saaneet palautetta asiakkailta iloisuudesta, tarinallisuudesta, ystävällisyydestä, välittömyydestä ja helposta lähestyttävyydestä.

Requirements

Kaikki kiinnostuneet pääsevät mukaan.

Reviews

Päivi

Päivi

Oli hienoa, kun rakennuksista kerrottiin niissä asuneiden porvareiden kannalta.
Marja Riitta

Marja Riitta

Kaiken kaikkiaan todella hyvä idea tällainen ruokakierros. Maittavaa ruokaa ja juomaa kivoissa paikoissa. Asiantunteva opas kertoi mukavasti paikan historiasta. Ruokapaikkojen omistajat pääsivät myös ääneen sopivasti. Tykkäsin kovasti.

VisitKarelia takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local