Luontoretki Laurinmäellä

Tule kokemaan historiallinen luontokohde JanakkalassaJanakkala, Finland
Available in Finnish and English
2 hours
15 spots per experience
March - December
30€ / person
20€ / children


What are we going to do

Oppaan kanssa tutkimme ja aistimme kaunista lehtoluontoa sekä tutustumme samalla monenlaisiin tarinoihin jo muinaisista ajoista lähtien. Laurinmäki keskiaikaisen Janakkalan kirkon kupeessa ja kahden linnavuoren läheisyydessä, sisältää monenlaisia tarinoita ja uskomattoman kaunista luontoa; uhrilehto, lähteikkö, kievarialue ja maailmansodan aikaiset juoksuhaudat. Määkynmäeltä näet Hakoisten linnavuoren ja kauniisti siintävän Kernaalanjärven. Nämä ovat olleet monenlaisten tapahtumien keskipisteessä vuosisatojen ja jopa -tuhansien ajan! Näitä tarinoita kuulemme retken aikana.
Alueella toimii myös kesäkahvila ja torpparimuseo, johon voi tutustua joko mobiilisti (eMuseo) tai kesäaikana museon oppaan kanssa.

About Luontoisa - the Doer

Olen Erja ja koulukseltani erä- ja luonto-opas ja toiselta ammatiltani sairaanhoitaja. Lapsesta asti olen viihtynyt luonnossa ja historialliset asiat ovat aina minun mieltäni kiehtoneet. Yritykseni perustamisesta saakka olen halunnut nostaa luonnon ja lähimatkailun arvoa, unohtamatta historiaa, joka nivoutuu aina saumattomasti kunkin alueen erityispiirteisiin. Parasta työssäni on se, kun saan kertoa niin luonnon ihmeellisyyksistä kuin alueen historiasta ja asiakkaani oppivat jotakin uutta tai vahvistavat jo olemassaolevaa tietoaan. Ja todellakin myös toisinpäin! Aina tulee retkiltä jotakin uutta kotiin viemisiksi.
Luontomatkailualan yritykseni, Luontoisan, perustin kymmenkunta vuotta sitten (silloin nimellä Enicare Oy).

Requirements

Säänmukaiset ulkoiluvaatteet, polkumaastoon sopivat kengät.

Virtual Manager Oy takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local.