Uskomaton Dubai * Virtuaalimatka * Opastettu suomeksi

Upea matkakohde, jossa kaikki on mahdollistaAvailable in Finnish
1.5 hours
10 spots per experience
December


What are we going to do

Virtuaalimatka * live-opastus Suomeksi *

Jos kaipaat aurinkoa, lähde mukaan virtuaaliselle kaukomatkalle Dubaihin, täällä paistaa melkein vuoden jokaisena päivnä.

Dubaissa asuva suomalainen oppaamme johdattaa sinut auringonpaisteeseen ja tämän mielenkiintoisen kaupungin nähtävyyksiin, tapoihin ja historiaan.

Arabiemiraattien kuuluisin emiraatti on Dubai. Matkakohde, jossa mahdoton on mahdollista. Kultaiset hiekkarannat, mielenkiintoiset kulttuurikohteet, henkeäsalpaavat maisemat, maagiset nähtävyydet, paikallinen elämäntapa ja historia odottavat juuri sinua.

Kierrokselle ihailemme 360-asteen näkymää Dubai Frame -rakennuksesta, joka on erikoinen kultaisen taulukehyksen muotoinen tornirakennus. Täältä avautuu joka huikeat maisemat sekä vanhaan että uuteen Dubaihin.

Tällä retkellä pääset näkemään mitä huikeita tulevaisuuden suunnitelmia Dubai on suunnitellut sekä kuulet samalla vähän historiaa vanhan kaupungin alueelta. Samalla tutustut myös Zabeel-puistoon, joka on valtavan kokoinen puistoalue ja pitää sisällään monia eri teemapuistoa sekä aktiviteettialuetta.

Tervetuloa kanssamme Dubaihin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Requirements

Kierros toteutetaan Zoom-sovelluksella.
Ohjeet ja littymislinkki lähetetään sähköpostitse 1 vrk ennen matkan alkua.