Dubain upeimmat nähtävyydet * Virtuaalimatka * suomeksi

Uniikki Dubai, jossa kaikki on mahdollistaAvailable in Finnish
1 hour 30 minutes
10 spots per experience
October - May


What are we going to do

Virtuaalimatka * live-opastus Suomeksi *

Arabiemiraattien kuuluisin emiraatti on Dubai. Matkakohde, jossa mahdoton on mahdollista. Kultaiset hiekkarannat, mielenkiintoiset kulttuurikohteet, henkeäsalpaavat maisemat, maagiset nähtävyydet, paikallinen elämäntapa ja historia odottavat juuri sinua.

Dubaissa asuva suomalainen oppaamme johdattaa sinut auringonpaisteeseen ja tämän mielenkiintoisen kaupungin nähtävyyksiin, tapoihin ja historiaan.

---------------------------------------------------------------------

Tällä ainutlaatuiselle retkellä pääset kurkistamaan Dubaihin ja näkemään maailman erikoisimpia ja kiehtovimpia nähtävyyksiä.

Näet kuuluisan Palmusaaren, jossa komeilee huikea Atlantis hotelli ja ihastelet värikkäitä suihkulähteitä. Pääset hämmästelemään Dubain kuuluisimpia maamerkkejä, purjeen muotoista ja majesteettista, Burj Al Arab -hotellia sekä pilviä hipovaa Burj Khalifaa, joka on maailman korkein rakennus.

Dubai Mall on yksi maailman vilkkaimmista ostoskeskuksista ja pitää sisällään monia erikoisuuksia, kuten huikean hai-altaan ja tanssivan suihkulähteen.

Retken aikana saat kattavaa tietoa näistä kuuluisista maamerkeistä sekä paikallisesta elämästä Dubaissa.

Tervetuloa kanssamme Dubaihin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Requirements

Kierros toteutetaan Zoom-sovelluksella.
Ohjeet ja littymislinkki lähetetään sähköpostitse 1 vrk ennen matkan alkua.

Reviews

José-Carlos

José-Carlos

This was a nice experience visiting Dubai without taking the plane. In the beginning, the tour was similar to the most on-site city tours but just virtual. Nevertheless, at some point, it started becoming more interesting when we started listening to stories from the place and how it is like to live in Dubai. I also like the combination of live and pre-recorded videos. It worked well. The quality of the live video could be better. But all in all a very interesting experience.
Petra

Petra

Oli kiva piipahtaa Dubain auringon alla Suomen räntäsateesta. Opas oli ammattitaitoinen, näimme paljon ja saimme paljon tietoa paikasta ja elämäntavasta. Osa matkasta tuli videona, mutta se oli ihan ok ratkaisu. Olisi kiva, jos interaktiivisuutta voitaisiin jotenkin lisätä matkan aikana. Muuten elämys oli kiva ja nyt tuntuu ihan siltä, että olisi oikeasti käynytkin Dubaissa :)