Sultaanien Sansibar * Virtuaalimatka * live-opastus suomeksi

Mielenkiintoinen virtuaalimatka Sansibarin saarelle TansaniaAvailable in Finnish
1 hour 30 minutes
10 spots per experience


What are we going to do

Virtuaalimatka | Live – opastettu suomeksi

Intian valtameren helmi, Sansibar, on Tansanialle kuuluva trooppinen saari, jonka paratiisirannat on nimetty yhdeksi maailman upeimmista. Sansibar on lupaus pehmeistä hiekkarannoista, kristallinkirkkaasta merestä, luonnon eksotiikasta, auringonpaisteesta ja kiehtovista tarinoista.

Jo Sansibarin nimi tuo mieleen ripauksen Arabiaa, Afrikkaa ja turkoosia merta. Aikanaan Sansibar on ollut koko Itä-Afrikan rannikon kaupan keskus, jonne monsuunituulet toivat kauppiaita Intian valtameren eri kolkista. Tähän historiaan kuuluu myös orajakupan synkkä jakso.

Miten Sansibarilla elettii sulttaanikunnan aikaan? Mitä tiedämme tuon ajan ihmiskohtaloista, ja miten ne linkittyvät nykypäivän elämään?

Stone Town -kierroksella seikkaillaan UNESCO-suojellun kaupungin kapeilla kaduilla, nähtävyyksissä ja vieraillaan historiallisissa kohteissa, kuten vanhassa sulttaanin palatsissa ja entisellä orjakauppa-alueella.

Sokerina pohjalla pieni pala modernimpaa historia kenties maailman tunnetuimman sansibarilaisen, Freddie Mercuryn lapsuudesta.

Sansibarin saarelle sinut vie oppaamme Aino, joka on jo yli kymmenen vuoden ajan jakanut aikansa Tansanian ja Suomen välillä.

Tervetuloa kanssamme Sansibarille!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Requirements

Kierros toteutetaan Zoom-sovelluksella.
Ohjeet ja littymislinkki lähetetään sähköpostitse 1 vrk ennen matkan alkua.

Reviews

José-Carlos

José-Carlos

This was a nice experience visiting Dubai without taking the plane. In the beginning, the tour was similar to the most on-site city tours but just virtual. Nevertheless, at some point, it started becoming more interesting when we started listening to stories from the place and how it is like to live in Dubai. I also like the combination of live and pre-recorded videos. It worked well. The quality of the live video could be better. But all in all a very interesting experience.
Petra

Petra

Oli kiva piipahtaa Dubain auringon alla Suomen räntäsateesta. Opas oli ammattitaitoinen, näimme paljon ja saimme paljon tietoa paikasta ja elämäntavasta. Osa matkasta tuli videona, mutta se oli ihan ok ratkaisu. Olisi kiva, jos interaktiivisuutta voitaisiin jotenkin lisätä matkan aikana. Muuten elämys oli kiva ja nyt tuntuu ihan siltä, että olisi oikeasti käynytkin Dubaissa :)
Vera

Vera

The guide was really good and had interesting stories and facts to tell. The quality of the video could have been better.