Matkailuyrittäjän boostaus(Online)

Tarkastellaan yhdessä yrityksesi tilanne ja stepit eteenpäinAvailable in Finnish
1 hour 30 minutes
1 spots per experience


What are we going to do

Yritykseni Your Local Hostin Boostitunnin aikana tarkastellaan yhdessä, mikä on sinun yrityksesi nykytilanne. Maailma ja matkailupalveluiden kulutus on muuttunut dramaattisesti. Oletko jo reagoinut vai seurailetko vielä sivusta, mitä ympärillä tapahtuu?

Kuka on asiakkaasi tulevaisuudessa, mistä hän löytää ja ostaa palvelunsa?
Millaisia palveluita ja elämyksiä asiakkaasi haluavat?
Toimiiko asiakkaasi ostopolku vaivatta?

Lähetä minulle " Lähetä viesti" -napin kautta linkki nettisivuillesi sekä tärkeimmät asiakassegmenttisi. Käyn ennen Boostitunnin alkua tarkastelemassa yrityksesi nettisivut kuin olisin ostava asiakas. Saat dialogimme aikana yhteenvedon sivujen toimivuudesta sekä asiakaspolusta.

Huomaathan, että yhden puhelun aikana ei vielä tehdä ihmeitä, vaan tavoitteena on saada liikkeelle uudenlaista ajattelua ja rohkeutta tuotteiden ja asiakaspolun kehittämiseen. Tämän jälkeen on mahdollisuus ostaa myös muita lisäpalveluita yrityksen kehittämiseen.

Teen yhteistyötä Kasvumanageri Outi Syrjälahden kanssa, joten markkinointiin ja brändin kirkastamiseen liittyvät teemat hoituvat myös.

Katsotaan yhdessä tulevaisuuteen ja luodaan polku uusille askelille!

Jos sinulla on jokin muu aihe, johon tarvitsi apuja, niin lähetä rohkeasti tarjouspyyntö "lähetä viesti"-napin kautta!

About Noora - the Doer

Olen intohimoinen matkailupalveluiden kehittäjä. Olen ollut monessa mukana ja herkkyyteni takia havainnoin pienetkin nyanssit, joita voi kehittää paremmiksi. Minulle lasi on aina puoliksi täynnä ja asiakaslähtöinen palvelu on kaikki kaikessa :) Haluan olla yrittäjän tukena ja innostamassa heitä omalla energiallani. Yritykseni Your Local Hostin kautta tarjoan matkailumuotoilun konsultaatiopalveluita matkailualan yrittäjille.

Requirements

Toimiva nettiyhteys sekä etäyhteys videolla

Reviews

Maarit

Maarit

Noora on sparraajana innostava ja kannustava. Auttoi selkeyttämään, mihin minun kannattaa markkinoinnissani panostaa. Sain selkeämmän käsityksen kohderyhmäni löytämiseen. Nooran sparraus antoi positiivista uskoa tekemiseeni. Hän ymmärtää todella hyvin, minkälaisten asioiden kanssa matkailuyrittäjä painiskelee. Sain erinomaisia käytännöllisiä neuvoja.
- Maarit Liljendahl, matkailuopas, yrittäjä