Ikinaiset - asiaa vaihdevuosista ja turvehoidoista

Leena Larva - tutkimustietoa vaihdevuosista ja turvehoidostaHahtorannantie 75, Finland
Available in Finnish and English
3 hours
8 spots per experience
May - August


What are we going to do

Ikimuistoinen ilta Ikinaisille - yhteistyössä naistentautien erikoislääkärin Leena Larvan kanssa.
Leena Larva on naistentautien erikoislääkäri ja Aino Klinikat Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Hänen osaamisalueitaan ovat erityisesti ikääntymisen aiheuttamien oireiden, kuten naisilla vaihdevuosien, hoito sekä vanhenemisongelmat ja lantionalueen kiputilat.

Leena Larva on kylvettänyt ihmisiä turvesaunassa yli 15 vuoden ajan. Hän on tutkinut turvesaunotuksen vaikutuksia mm. vaihdevuosioireisiin ja saanut lupaavia tuloksia. Tutkimuksien mukaan turvesaunahoidot vähensivät kuumia aaltoja ja hikoilua sekä sydämen rytmihäiriöitä ja unihäiriöitä, ja nivel- ja lihasoireet helpottivat.

Tule kuulemaan Leenan vuonna 2008 tekemästä tutkimuksesta, jossa oli mukana 18 vaihdevuosissa olevaa naista. Olet tervetullut myös esittämään mieltä askarruttavia kysymyksiä vaihdevuosista ja ikääntymisestä.

Illan ohjelma:
17.00 Tervetuloa
17.15 Leena esittelee tutkimustuloksiaan
n. 18.00 saunajurtta ja turvesauna

Tapahtuma on ulkotapahtuma, joten sään mukainen varustus. Ulkotulilla tarjolla makkaraa ja yrttiperunasalaattia sekä yrttiteetä ja makuvettä. Ilmoitathan paikkaa varatessasi mahdolliset allergiat.

Hinta 40€/hlö, sisältäen illan ohjelman ja tarjoilun.

Mukaan mahtuu tämän hetken kokoontumisrajoituksia noudattaen 8 henkilöä.
Lisätietoja antaa Anu / 0401 646 649 ja anu.rosenberg@luonnokas.fi

About Luonnokas - the Doer

Luonnokas tarjoaa erilaisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja suomalaisiin saunaperinteisiin pohjautuvia palveluja ja tapahtumia. Yrittäjä Anu Rosenberg on saunottaja, saunaterapeutti ja luonnovaratuottaja ja kertoo sinulle saunaperinteestä ja luonnontuotteiden käytöstä saunahoidoissa.

Requirements

Ota mukaan oma pyyhe ja halutessasi uima-asu sekä juomapullo.

Reviews

Kukka

Kukka

Toimiva kokonaisuus. Oli ilo. Hyvä välitön tunnelma ihmisten kesken. Jooga sopivan tasoista ja hyvä kestoaika. Jos joogataan ulkona hyvä varmistaa ennakkoon terassin pinta. Nyt lähettyvillä oli lasinsiruja, joissa paljasjalkaisella joogaajalla voi käydä vahinko. Sauna oli rentouttava. Hieman sekava oli sisääntulo, ehkä yksilölliseen ohjeistukseen voisi petrata vaikka ojentamalla ovella tulijoille tossut ja kertomalla että mitä seuraavaksi tehdään. Löylytuoksu oli miellyttävä. Ja saunan jälkisyömiset sopivia. Saunakosmetiikkaan olisin kaivannut kylpyhuoneessa nimiä, mikä on mikäkin saippua, olisi innostanut kokeilemaan enemmän ja ehkä ostamaankin. Hiusten hoitoainetta en myöskään löytänyt. Tuotteeseen kehittäisin myös lisähintaan mahdollisuuden ostaa joku suht nopea jalka- tai kasvonaamio. Tai jos tilaisuus olisi siihen aikaan että Tuba olisi auki niin pala heidän juuri uunista tullutta sienipitzaansa voisi myös saunan jälkeen maistua. Vois muuten kehitellä Tuban keittiön kanssa jonkun teemaan sopivan pizzan. Kiitos ja menestystä toiminnalle toivoen.