CLOTHES, ART AND MUSIC- Beauty and recycling

Recycled clothes fashion showForssa, Finland
Available in Finnish
3 hours 30 minutes
90 spots per experience
March


What are we going to do

On Minna Canth and Equality Day, Sun 19.3.23 Finland's first design fashion show of recycled clothes will be organized, which will also include Sirkka-Liisa Anttila's Independence Day gala outfits from over the years. Music, art, philanthropy and joyful togetherness will be realized at the event, which will be held in the wonderful 120-year-old Villaforss villa, in Forssa's Wahren Park.

Show time starts at 1 pm, you can come to the house at 12 to have a coffee and get to know the art and after the show experience shopping and coffee.

The ticket price of 15€ includes coffee and cake. At the event, you can also buy clothing, jewelry, art and sparkling wine.

Organizers, e.g. Villaforss, UNWomen, Lions Club Jokivarsi, The tamer of change project (HAMI, HAMK).

Reviews

Marina

Marina

Tilaisuus oli hyvä, rento tunnelma, hienot puitteet, oli katsottavaa ja maisteltavaa. On hyvä että tapahtuma herätti niin paljon kiinnostusta. Toisaalta loppujen lopuksi osallistujia oli enemmän kuin villa pystyi ottamaan vastaan. Minulta jäi mekko ostamatta, koska muotinäytöksen jälkeen en edes pystynyt mahtumaan siihen huoneeseen, jossa mekko oli. Jonotin vähän aikaa ja jätin sikseen. Kaipasin myös vähän enemmän tietoja tulosta villalle. Asun Forssan seudulla ja tieto siitä että villa sijaitsee 250 m päässä linja-autoasemalta on minulle melko hyödytön, enemmän olisi hyödyllinen tieto parkkipaikan sijainnista. Mutta kaiken kaikkiaan kokemus on hieno ja jos järjestetään jotain vastaavaa tulevaisuudessa, tulen mielelläni uudestaan.
Kaija

Kaija

Oli kodikas ja hieno tunnelma, aivan ihana!
Maija

Maija

Tilaisuus oli rento. hauska ja monipuolinen.Iloinen yllätys.Kahvikin oli hyvää.Eikä siellä tuputettu mitään eikä ollut mitään pakkomyyntiä eikä rahastusta.
Odotan kesäkahvilaa! Kiitos!
Maija
Seija

Seija

Aivan ihana tilaisuus. Sain monta ideaa ja asiakontakteja. Tunnelma oli myös rento. Hyvä!
Helena

Helena

Hieno tapahtuma, upeat puitteet.

Forssan Yrityskehitys Oy ja Visit Forssaregion takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local