Find your inner strength

Yoga, Liberating Breathing & Sound TherapyForssa, Finland
Available in Finnish
3 hours
12 spots per experience


What are we going to do

RISE TO INNER STRENGTH
- Yoga, Liberating Breathing & Sound Therapy
Saturhady 4.3.2023: 10-13 in Villaforss

Accompanied by a gentle warm-up yoga, a wonderful Kundalini yoga Kriya is done to strengthen health, a sense of security and inner strength. After a short break, we continue with the ancient, natural for the body, intensive practice of Liberating Breath. Breathwork gives us the opportunity to free ourselves from stress, the anxiety of time and the old limiting burden of thoughts and feelings. Let's clear the subconscious and make room for our being of joy and love.
Let's strengthen our good mood by receiving Kristel's wonderful Sound Therapy.

Reviews

Marina

Marina

Tilaisuus oli hyvä, rento tunnelma, hienot puitteet, oli katsottavaa ja maisteltavaa. On hyvä että tapahtuma herätti niin paljon kiinnostusta. Toisaalta loppujen lopuksi osallistujia oli enemmän kuin villa pystyi ottamaan vastaan. Minulta jäi mekko ostamatta, koska muotinäytöksen jälkeen en edes pystynyt mahtumaan siihen huoneeseen, jossa mekko oli. Jonotin vähän aikaa ja jätin sikseen. Kaipasin myös vähän enemmän tietoja tulosta villalle. Asun Forssan seudulla ja tieto siitä että villa sijaitsee 250 m päässä linja-autoasemalta on minulle melko hyödytön, enemmän olisi hyödyllinen tieto parkkipaikan sijainnista. Mutta kaiken kaikkiaan kokemus on hieno ja jos järjestetään jotain vastaavaa tulevaisuudessa, tulen mielelläni uudestaan.
Kaija

Kaija

Oli kodikas ja hieno tunnelma, aivan ihana!
Maija

Maija

Tilaisuus oli rento. hauska ja monipuolinen.Iloinen yllätys.Kahvikin oli hyvää.Eikä siellä tuputettu mitään eikä ollut mitään pakkomyyntiä eikä rahastusta.
Odotan kesäkahvilaa! Kiitos!
Maija
Seija

Seija

Aivan ihana tilaisuus. Sain monta ideaa ja asiakontakteja. Tunnelma oli myös rento. Hyvä!
Helena

Helena

Hieno tapahtuma, upeat puitteet.

Forssan Yrityskehitys Oy ja Visit Forssaregion takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local