Relaxation with sound bowls

Tune Yourself into the Christmas atmosphereForssa, Finland
Available in Finnish and English
2 hours
20 spots per experience
December


What are we going to do

Fall into the peace of Christmas and come 22nd of December for sound bowl, also called singing bowls, relaxation in atmospheric Villaforss.

The program is from 6pm to 8pm, but You can come an hour before to enjoy the art, the cafe's food and the Christmas atmosphere of the 119-year-old Jugendau Villa named Villaforss.

Noora Rantanen and Villaforss' hostess, Maarika Maury, will play the sound bowlss and lead the way to the peace of Christmas.

Warm and comfortable clothes and, if you wish, a pillow and a blanket. Also available on behalf of the house.

The price is €28. Sign up at the link.

Requirements

Warm and comfortable clothes and, if you wish, a pillow and a blanket. Also available on behalf of the house.

Reviews

Marina

Marina

Tilaisuus oli hyvä, rento tunnelma, hienot puitteet, oli katsottavaa ja maisteltavaa. On hyvä että tapahtuma herätti niin paljon kiinnostusta. Toisaalta loppujen lopuksi osallistujia oli enemmän kuin villa pystyi ottamaan vastaan. Minulta jäi mekko ostamatta, koska muotinäytöksen jälkeen en edes pystynyt mahtumaan siihen huoneeseen, jossa mekko oli. Jonotin vähän aikaa ja jätin sikseen. Kaipasin myös vähän enemmän tietoja tulosta villalle. Asun Forssan seudulla ja tieto siitä että villa sijaitsee 250 m päässä linja-autoasemalta on minulle melko hyödytön, enemmän olisi hyödyllinen tieto parkkipaikan sijainnista. Mutta kaiken kaikkiaan kokemus on hieno ja jos järjestetään jotain vastaavaa tulevaisuudessa, tulen mielelläni uudestaan.
Kaija

Kaija

Oli kodikas ja hieno tunnelma, aivan ihana!
Maija

Maija

Tilaisuus oli rento. hauska ja monipuolinen.Iloinen yllätys.Kahvikin oli hyvää.Eikä siellä tuputettu mitään eikä ollut mitään pakkomyyntiä eikä rahastusta.
Odotan kesäkahvilaa! Kiitos!
Maija
Seija

Seija

Aivan ihana tilaisuus. Sain monta ideaa ja asiakontakteja. Tunnelma oli myös rento. Hyvä!
Helena

Helena

Hieno tapahtuma, upeat puitteet.

Forssan Yrityskehitys Oy ja Visit Forssaregion takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local