New Moon Drum Circle

Tervetuloa rumpupiiriin!Fishing Hut Kalmonkatiska, reservable hut, Finland
Available in Finnish
2 hours
20 spots per experience


What are we going to do

Tervetuloa rumpupiiriin! Talvikauden uuden kuun rumpupiirit kutsuvat elävän tulen ja elämäntarinoiden äärelle . Annamme yhteisen kiitoksen tulelle, ja iloitsemme luonnollisesta yhteisöllisyydestä tänä iltana. Voimme vain olla keitä olemme. Helena opastaa yhden rumpumatkan.

Kaikki rummun omistajat tai rummutusta mielellään kuuntelevat lämpimästi tervetuloa. Myös ensikertalaiset ovat aina tervetulleita! Kiitos myös kaikille, jotka ovat tuoneet jatkuvuutta rumpupiireihin! Mikäli olet herkkäkuuloinen, ilmoitathan tästä heti aluksi, että voimme suhteuttaa rummun ääntä.

Myös helistimet ja muut arkaaiset instrumentit ovat tervetulleita.

Rumpupiiri järjestetään Kalmonkatiskan kodalla, Joensuun Kuhasalossa eli Kukkosensaaressa. Parkkipaikalta on joitain satoja metrejä kävelyä kodalle, joka löytyy aivan joen ja järven yhtymäkohdassa niemen kärjessä.


Ilmoittautuminen:

Osallistumismaksu on 15 EUR (sis. 10% ALV). Maksettuja “pääsylippuja” ei palauteta, mikäli olet estynyt saapumasta paikalle. Ostetun “lipun” voi kuitenkin lahjoittaa toiselle.

About Karhun Talo / House of the Bear - the Doer

Helena Karhu on vuonna 1978 syntynyt, YTM (yhteiskuntamaantiede, Itä-Suomen yliopisto), Hum. Kand. (kulttuurientutkimus). Helenan elämäntyö liittyy kansantietämyksen ja -kulttuurin kehittämiseen perustamassaan Karhun Talossa (www.karhuntalo.com). Helena on väitöskirjatutkija Itä-Suomen yliopistossa, tutkien edelleen shamanistista kokemusta ja seremoniallisuutta nykypäivänä Pohjoismaissa. Helena on myös Pielisen Tietäjäkeskus ry:n puheenjohtaja ja perustajajäsen (www.tietajakeskus.org). Helena on 9-vuotiaiden kaksosten äiti . Helena palasi vuonna 2018 takaisin Joensuuhun yli 13 Kööpenhaminan vuoden jälkeen, ja hän on asunut myös Grönlannissa ja Alaskassa. Pohjolan esivanhempien ja luonnon henki kutsuu häntä kertomaan lisää pohjoisen luonnosta, alkuperäisestä luonnonhenkisestä traditiosta, sekä yhdistämään arkaaiset metodit ja nykykulttuurin mahdollisuudet.

Requirements

This is a non-alcoholic and substance-free event.

Reviews

Jenni

Jenni

Aivan uskomattoman hieno tilaisuus ❤️ En ollut koskaan rummuttanut porukassa, mutta täällä tunnelma vei heti mennessään ja vanhan salin tila oli paikkana täydellinen. Villa Oraksen upea miljöö, ihanat vetäjät ja mikä tietämys 🙏

VisitKarelia takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local