Kävelykierros: Hämeenpuisto päästä päähän

Katsaus Tampereen historiaan, arkkitehtuuriin ja kulttuuriinCo-operative Memorial by Wäinö Aaltonen, Finland
Available in Finnish
1 hour 30 minutes
20 spots per experience
July - August
Regular price: 10 €
Children: 5 €


What are we going to do

Hämeenpuisto on monipuolinen ja kompakti katsaus Tampereen historiaan, eri aikakausien arkkitehtuuriin ja kulttuuriin. Vuonna 2021 moni Hämeenpuiston kohteista viettää merkkivuottaan: kävelykierroksella näemme muun muassa huippuarkkitehtien luomuksia, kuten pääkirjasto Metson, Aleksanterin kirkon ja Wivi Lönnin koulun, sekä runsaasti kaupungin historian vaiheita kuvastavia patsaita. Lisäksi perehdymme Tampereen tarinaan aina teollistumisesta ja sisällissodasta ratikka-aikaan asti.

Kierros alkaa Osuustoimintamuistomerkiltä Eteläpuistosta ja päättyy Näsinkalliolle.

Pääsymaksu: 10€/aikuiset, 5€/lapset (7-15 v), alle 7-vuotiaat maksutta.

About Tampereen Matkailuoppaat ry - the Doer

Vuonna 1948 perustetun Tampereen Matkailuoppaat – Tampere Tourist Guides ry:n asiantuntevat ja auktorisoidut eli viralliset kaupunkioppaat palvelevat vuosien vankalla kokemuksella ja kertovat kiinnostavimmat tarinat nähtävyyksistä, historiallisista kohteista, teollisuudesta, merkkihenkilöistä, nykyosaamisesta ja kulttuurista.

Järjestämme tilauksesta erilaisia teemallisia kävelykierroksia ja kiertoajeluita Tampereella ja Kangasalla ja räätälöimme tarpeen mukaan juuri sinulle tai ryhmällesi sopivan kierroksen. Opastetut kierrokset sopivat loistavasti esimerkiksi kokousten ja kongressien, kulttuuri-matkojen, virkistyspäivien, sukutapaamisten, luokkakokousten, syntymäpäiväjuhlien tai sidosryhmävierailuiden oheisohjelmaksi.

Teemme kiertoajeluita ja kävelykierroksia tilauksesta näillä kielillä: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, espanja, liettua, venäjä, japani, kiina ja tampereen kiäli.

Lue lisää ja varaa opastus: www.tampereenoppaat.fi

Reviews

Tapio

Tapio

Mielenkiintoista Tampereen historiaa, ja laajemminkin Suomen historiaan liittyvää tietoutta. Opas Kaarina oli asiantunteva ja sympaattinen persoona. Mikin käyttö oli hyvä, kun pidettiin turvavälejä ja paikoin liikenne piti ääntä.
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteestasi, välitän sen kierroksella oppaana toimineelle Kaarinalle. Mukava kuulla, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista kesää ja tervetuloa myös muille opastuksillemme!
Leena

Leena

Oli mielenkiintoinen ja kiva kierros! Mikin käyttö oli hyvä, hämeenpuisto on aika meluinen paikka ja ei ole hyvä olla ihan kylki kyljessä.
Tampereen Matkailuoppaat ry Tampereen Matkailuoppaat ry Kiitos palautteesta! Mukavaa, että pidit kierroksesta 😊👍 Aurinkoista kesää ja tervetuloa myös muille opastuksillemme!
Liisa

Liisa


Visit Tampere takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local