Auran Aurinkoviikkojen Sikajuhlat 18.6.

Nautitaan kaikki yhdessä varraspossusta & festaritunnelmastaAura, Finland
Available in Finnish
5 hours
200 spots per experience
May - June


What are we going to do

Nautitaan herkullista vartaassa paistettua lähiruokapossua lisukkeineen, musiikkia, ohjelmaa myös lapsille, pomppulinna ja muuta kivaa festaritunnelmissa.

Tapahtumapaikka Hullun Ponin festarialueella, Turuntie 1, 21380 Aura


Klo 21 jälkeen nousevat lavalle Loretta Problem ja Wake The Nations

About Lions Club Aura/Sisu - the Doer

Lions Club Aura/Sisu järjestää mukavia tapahtumia auralaisille ja kauempaakin saapuville osallistujille. Usein toimimme yhteistyössä yritysten ja muiden yhdistysten kanssa. Tällä kerralla yhteistyössä ravintola Hullu Ponin ja Auran kunnan kanssa. Olemme osa maailmanlaajuista palvelujärjestöä. On monta tapaa tehdä hyvää. Tule mukaan, samalla autat meitä auttamaan. Olemme toimineet jo 15 vuoden ajan Aurassa auttamalla monia avun tarpeessa olevia. Se innostaa meitä jatkamaan työtämme. Kun tulet, autat meitä tarjoamaan apua tarvitseville.

Yhteistyökumppani Hullu Poni:
Viihtyisän tunnelmallinen Ravintola Hulluponi Aurassa menu paikallista hyvää ruokaa, pizzaa salaatteja hampurilaisia sekä maistuvia jälkiruokia! Kaikkia annoksiamme pystyy tilaamaan ennakkoon ja noutaa mukaan.Ravintola A-oikeuksin aivan matkasi varrella toivottaa sydämellisesti tervetulleeksi.

Requirements

Lapset voivat osallistua tapahtumaan 18-21.
Heille voi ostaa vain ruokailuun oikeuttavan lipun.

Reviews

Annukka

Annukka

Ruoka oli hyvää ja järjestelyt hyvin. Wake the Nations veti hyvän keikan. Tanssi/discomusiikki loisti poissaolollaan koko illan ja tänä harmitti kun suunnitelma oli myös tanssia. Luulimme illan vikan bändin edustavan tanssittavampaa musiikkia, mutta n 4 biisin jälkeen tajusimme ettei tänään tanssita ja kello oli jo yli yksi oli aika lähteä kotiin…
Lions Club Aura/Sisu Lions Club Aura/Sisu Hei Annukka!
Kiitos palautteesta.
Harmillista, että liikunnallinen puoli jäi musiikkitarjonnan puolesta toteutumatta.
Oma osuutemme järjestelyistä kohdistui vain alkuiltaan, ruokailuun ja lastenohjelmaan, mutta välitämme viestisi edelleen.
LC Aura/Sisu

Aurajoentie takes care of this site's marketing but is not responsible for the content nor selling the experiences.
Powered by Doerz Local